神作breaking bad 開播十周年

70 回覆
50 Like 5 Dislike
你見到連登仔咁撚奄尖都差唔多一致好評就知有料。
mike線
Saul線
但明明果時已經好 hit 我見到佢老婆同個 on 9 son 既劇情就直接飛
我覺得Saul線好睇啲, 後面會深入講佢同阿哥嘅關係, 好正
記得睇第一二季悶到hihi 心諗咁都叫神劇??
第一季頭幾集已經覺得好撚好睇,
mr white既變化,仲有係地牢發現隻爛碟小左一塊碎片到用單車鎖個段戲正到,
溶屍溶穿地板,
當然唔小得冰毒炸彈,呢d位基本上睇過都唔會唔記得
第一季最悶應該係第4,5集,但之後我唔明有乜咁悶
你講一講
令我重睇既意慾又強左
今晚返去netflix dl先
S3E10
睇第一季頭兩集勁悶
悶到放棄左
過左排屎忽痕睇返
就停唔到一次過睇晒
我ipad長期成套save低既劇得兩套,breaking bad同fringe
長途機必備。
我自己又唔覺,每次佢地講到jesse條女既野,就好驚mr white爆響口
當然呢集既劇情係有d無厘頭,當係比佢兩個更加增進友誼既一集
原來成10年前
仲記得skinny pete彈琴個幕
Jessie 去隊霖 基佬果幕最震撼
見證住一個小混混
因為行左呢條路而最終被迫殺一個無辜既人
成套劇Jessie既成長變化同Mr White既陰暗面爆發係最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞