未來外父插女婿 Why him? 好好笑

111 回覆
26 Like 1 Dislike
外國啲評價好似一般?但我覺得幾好笑
已睇 係好俗好笑 但感覺一般 又唔係特別好睇
幾好睇,2個鐘好快過
無睇trailer廣告,睇完先知係mr white做,完全認唔到
笑位好密集,成場都係笑聲
求婚果度,fleming公司班人話感覺好似fifty shades of grey,笑到噴
一般啦 幾好笑 結局幾warm 臨尾見到producer係ben stiller同jonah hill
有啲supurise
笑位好密集,成場都係笑聲
求婚果度,fleming公司班人話感覺好似fifty shades of grey,笑到噴

睇咗優先場,真係好撚好笑
都有打溫情牌,唔明點解唔聖誕上。
呢套好睇過聖誕檔期啲戲多多聲

Agger 聖誕上笑片應該幾收得,應該驚左rogue one同passengers掛

聖誕我會揀笑片

好心呢套聖誕上啦 又好笑又有聖誕氣氛
好彩今個禮拜上票房成績都幾好
一般啦 幾好笑 結局幾warm 臨尾見到producer係ben stiller同jonah hill
有啲supurise

我見到ben stiller同jonah hill都wow左
有啲supurise

我見到ben stiller同jonah hill都wow左

巴打都係岩岩睇完
有啲supurise

即係有睇埋個尾喎
有傻仔一出字就衝咗出去
有啲supurise

巴打都係岩岩睇完

係 btw 睇dirty grandpa果陣已經覺得女主好靚
比想像中好笑
有啲supurise

即係有睇埋個尾喎
有傻仔一出字就衝咗出去

梗係有睇 一出roller即刻有班人走人,最後死死氣塞住係樓梯
女主角好似佢呀媽 (回到未來女主角)

9成似樣
個O靚仔做噴火龍幾抵死
有啲supurise

即係有睇埋個尾喎
有傻仔一出字就衝咗出去

梗係有睇 一出roller即刻有班人走人,最後死死氣塞住係樓梯

巴打係邊到睇

9成似樣

原來佢媽黎 又真係好似樣

9成似樣

原來佢媽黎 又真係好似樣

佢呀媽後生都好好J
會唔會好多笑位唔明?

前段講d 美劇名黎搞笑

唔會唔明

只係睇trailer已經笑到仆街
有啲supurise

即係有睇埋個尾喎
有傻仔一出字就衝咗出去

巴打係邊到睇

又一城
會唔會好多笑位唔明?

前段講d 美劇名黎搞笑

唔會唔明

只係睇trailer已經笑到仆街

x2
有啲supurise

即係有睇埋個尾喎
有傻仔一出字就衝咗出去

巴打係邊到睇

又一城

嚇死以為會有相認
有啲supurise

即係有睇埋個尾喎
有傻仔一出字就衝咗出去

巴打係邊到睇

又一城

嚇死以為會有相認

嚇死以為會有相認

呢d情況幾乎每日係有彩蛋既戲完場時都出現
邊有咁易相認到

最慘呢套已經唔係放最後 好似趕住投胎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞