沈陣營第八十一期 - 真漢子。一生無懼神秘力量

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
召喚數倉派第二代掌門 319哥
快d出黎拯救淡友
琴日已經有319假膠post
就爆POST, 好似未開定新
同上次一樣唔係師傅全俾呀班財演每人一個冧巴
我跟唔知邊個入左62697,但入得3000蚊 1137郁三格都冇左
32000就快爆機,張圖幾時再update,上面要預留多啲空白位
175 師父set 我地沈門師兄弟士look架
第日就倒返轉頭夾鳩佢春袋
仲要夾到媽媽聲
我遠過你但係見個市咁興奮好驚佢回一千幾百
到時都唔知打唔打好
聽到一聲慘叫
我無你哋咁大膽,師傅一日未俾新阻力食咗就算
近野小注怡情
咁冇乜參考價值
8000萬六合彩又嚟喇, 百萬模擬向下炒股遊戲「財毁會」回應fans 300個likes同50個shares,今次再出動買六合彩,並經沈大師監修。上次買10個複式全部唔中,今次4拖6睇下有冇發圍。

至於呢10個冧巴點解讀,梗係自行定奪啦!記住,一個冧巴,各自解讀!

膽:19、33、34、38
腳:11、12、21、27、48、49
好似之前有一次破咗阻力位之後一段時間師父冇俾阻力位, 搞到冇晒方向咁

希望師父可以快D UPDATE, 繼續拯救股海中0既苦難眾生
今個星期五,有線可唔可以同師父做個fb live
收到
本周每日的股市走勢預測:

周一(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢仍強。
周二(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆偏軟。
周三(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,地支酉丑合金局,大市回調壓力漸增。
周四(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,反覆上落。
周五(辛亥日):天干屬金地支屬水,金生水之局,顯著回落。

師傅又中

嘩!
聽日不得了囉
又係金
聽日攻頂,冇貨係手,今朝斬左坐緊的中國佬,再入驚佢來一個大回。

忍一忍先。
有生之年可以見識到師父既逆天燈力

真係此生無憾
反覆偏軟 = 升565點
聽日回調壓力漸增 = ?
莫非單日1000 點
本周每日的股市走勢預測:

周一(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢仍強。
周二(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆偏軟。
周三(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,地支酉丑合金局,大市回調壓力漸增。
周四(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,反覆上落。
周五(辛亥日):天干屬金地支屬水,金生水之局,顯著回落。

師傅又中

嘩!
聽日不得了囉
又係金
反覆偏軟 = 升565點
聽日回調壓力漸增 = ?
莫非單日1000 點

單日一千點咁師父咪奶夠一萬點
有幸同沈門眾師兄打大佬, 見證師父光榮一刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞