有無人未收到腦魔聖誕公仔?

108 回覆
5 Like 1 Dislike
AU KWAN WAI 你條撚樣無謂為咗100幾十做過千古罪人
唔好以為當冇事發生過
AU KWAN WAI 你條撚樣無謂為咗100幾十做過千古罪人
上黎呃錢咁仆街
呃網友錢,AU KWAN WAI 條撚樣🐔雞年年頭衰到年尾
巴打唔報警日日推post冇用喎

...我係Au Kwan Wai

我入完數之後Send入數紙果陣㩒錯回覆所有人咋

我都係畀人呃錢架

擘大你地個屎眼睇清楚啦柒頭皮

我都係畀人呃錢架

Pish

我都係畀人呃錢架

Pish

Pish
Pish

我都係畀人呃錢架

Pish

我都係畀人呃錢架

Pish

我都係畀人呃錢架

Pish

你up乜9

我都係畀人呃錢架

Pish

你up乜9

無 想叫你擘大你隻屎眼睇真d買腦魔公仔個Email Loop姐

我都係畀人呃錢架

Pish

你up乜9

或者你係塘邊鶴唔清楚來龍去脈

我解釋完畀你聽就麻煩你收皮

我 即係Au Kwan Wai 並唔係果個係高登賣腦魔公仔既巴打

只係其中一個買腦魔公仔中左伏既傻仔

咁其他巴打點解會認錯左我係呃人錢果條友呢

我相信就係因為我入完數買腦魔公仔之後

咁梗係要Send返張入數紙畀賣家證明我入左數啦

咁呃人錢果條友就係Send Email講低自己銀行戶口畀巴絲打既

一個List有齊曬咁多人既Email

而我Send入數紙果陣又On99㩒左Reply All

而且只係Attach左張入數紙又無打任何野

過左三個月d人知道畀人呃想追返個公道

有d眼殘既傻仔就以為我係搞手 所以追錯我數

就咁

我都係畀人呃錢架

Pish

你up乜9

或者你係塘邊鶴唔清楚來龍去脈

我解釋完畀你聽就麻煩你收皮

我 即係Au Kwan Wai 並唔係果個係高登賣腦魔公仔既巴打

只係其中一個買腦魔公仔中左伏既傻仔

咁其他巴打點解會認錯左我係呃人錢果條友呢

我相信就係因為我入完數買腦魔公仔之後

咁梗係要Send返張入數紙畀賣家證明我入左數啦

咁呃人錢果條友就係Send Email講低自己銀行戶口畀巴絲打既

一個List有齊曬咁多人既Email

而我Send入數紙果陣又On99㩒左Reply All

而且只係Attach左張入數紙又無打任何野

過左三個月d人知道畀人呃想追返個公道

有d眼殘既傻仔就以為我係搞手 所以追錯我數

就咁

巴打好慘
希望大家可以搵返邊個先真係呃人錢
唔好殺錯良民

好彩我無呃過人錢 希望你d咀咒你自己受返曬

同埋好心你對眼唔好就去驗眼啦
呃人錢果條仆街肯定好開心,有人食左死貓

有冇巴打有佢名同入數戶口
你買,不過幫手推下先,有無人搵到個仆街啲資料啊
無買,不過幫手推下先,有無人搵到個仆街啲資料啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞