[1月霸權] POP TEAM EPIC 星色Girl Drop (2)

1001 回覆
43 Like 6 Dislike
我就係鐘意套夠痴線,比到我多驚喜我
啲聲優又配得好笑,聽前後半兩組聲優嘅唔同演繹方法都係一種享受

今集一開頭嗰part 用線稿 再跳去真人 然後無啦啦有隻貞子係度 再一直zoom zoom到落左下角兩位主角度,呢個過程不停比到驚喜我 我都好享受呢種"意想不到" 都睇到全程係咁笑
仲有,紅慧星巴打
你覺得唔好笑咪唔好睇囉
咁大個睇個番都要人教你點睇?
動漫都有好多種風格嘅
呢種風格唔啱你睇啫
享受唔到可以唔洗追落去㗎
上集d neta唔係全部明哂,係咪正常
好正常
但有巴打咁講

佢話好多姐,又唔係話要明曬
唔啱電波都冇辦法
唔洗勉強自己
今集係成功利用到用電腦/手機睇動畫呢個媒介黎製造驚喜
感覺好過上集唔少
好正常
但有巴打咁講
乜事

不過今集的neta好多都隱藏,比較難睇
竟然有人cap我上次講既野
上次係個post講一講我睇唔明呢套野, 即刻比人圍插, 成班護主犬咁款出晒黎, 唔知做乜尻

今次再比個機會自己, 睇埋第二集, 都係完全唔識笑
你話佢有d neta位, ok fine 我自問唔係睇過咁多動畫, 唔明當skip左呢part
但係其他位都係完全笑唔出, 仲要10分鐘既內容播兩次, 用男女聲加換少少內容比你找不同, 我真係唔覺得有乜野咁好笑同埋值得睇

到底話笑得出既巴打可唔可以分享下佢邊個位同埋點解佢引到你笑?

唔岩波長咪算,無謂強求,你唔覺得有乜值得睇大可以唔睇,笑點呢家野,解釋完就冇意思
想睇星色Girl
條撚樣自己睇唔明就算
自大到話大部分人都睇唔明
屌你撚知有幾多人唔明咩
仲話人護主犬
柒左就潛啦
其實我覺得呢套野上 nico 或者 bili 睇會正好多
但波長唔同都無計
其實套野根本唔需要睇得明
d neta明唔明識唔識完全唔重要
成套野係睇佢有幾痴線
唔識睇既真係唔好勉強
agger
呢套嘢好多位都係估佢唔到
好多時笑都係因為佢夠痴線
要好認真咁揾笑位其實好難
反而當廢萌日常咁睇咁仲好
反正套嘢根本就冇主線劇情
套套都要認真咁睇會好辛苦
可能係我平時睇得多日常番
所以先唔覺有巴打你講咁悶
你上個post俾人插唔係因為你睇唔明
係因為你自己睇唔明就喺度質疑其他觀眾
無啦啦擺個挑機格出嚟撩交嘈
其實你唔鍾意睇可以唔撚睇架,無人逼你睇
痴線打個鋼片琴笑到我仆街
以為佢打乜鳩歌,點知無啦啦加速滑雪
ebb有熟肉了
https://t.me/addstickers/poppipi

已更新第二集sticker
今集冇星色girl
粉毛個樣明明一大陣膠味但係又好吸引
食完就去睇熟肉
公仔跳舞嗰part

小注去撚咗邊
被消失左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞