apple預約換電,根本嘥時間

199 回覆
479 Like 12 Dislike
去到check下你有幾多電,不斷說你唔急換,可以年尾到期前先再約,我話用咗幾年都差唔多啦我堅持俾錢換

最後同我講無貨要四月先有
你喺網上又唔講,要我親身黎到搞嚟搞去搞咗成大半個鐘,淨係同我check電,網上就叫預約換電,玩人咪咁呀?
你邊部機?
6plus
前幾日去換等左3日有貨
我想問吓呢佢check到你仲有幾多percent電
我就86%
我等緊件天才嗰陣時,睇到隔離嗰個天才又係係咁說服另外個客唔使換, 隔離個女人又真係傻都話年尾再返嚟

Apple你冇貨,就唔好晒人時間網上講清講楚
今次真係用家問題
91%
出街換咪一樣
電池原唔原廠根本一樣
on9
到時年尾再話無貨咪唔洗換囉
或者去到年尾都無人會記得換電
7plus 得返86% 未夠一年
出街換咪一樣
電池原唔原廠根本一樣

出街換有事無人理你

Apple換有事屌死佢
先達換2舊水5分鐘換完
用左幾年唔值錢既6仔
到年尾、一大埋人趕尾班車
天才又book 唔到,rock in 又等半日
用緊6
前日去沙田等左20min左右先有人check機
不過咁好彩6嘅電有貨
佢話要放低部機一晚
或者試下一早10點攞返去整就有機即日攞返

如果佢有貨係到 可以幫你留起5日
5日內要攞去換電
否則舊電會放返俾其他人
唔係原廠 炸撚死你 一蚊都唔洗賠 用下你個屎忽腦
佢上次check左我話我都幾緊急,佢睇record話我充左差唔多2000個週期,而正常一舊電係充400個週期 但佢話未有貨幫我book,book撚左而家都半個月都未有,我都唔打算再等了,出去換好過
根本佢推左200幾蚊換電啲人係又換唔係又換
肯定係咁
約天才吧入到同佢直接話要換電佢就直接幫你換架啦
毒撚斯斯縮縮唔敢講比人帶遊花園
上星期五先陪條女去換完 一粒鐘拎翻
好正常鋰電用得兩,三年佢話剩幾多%電都唔好信,隨時80%一跌都30都得,有着數梗係嗱嗱臨換,apple明知都冇預備好夠貨,約網換電又冇得check stock, 咁基本嘅嘢都做唔到
你唔好同我講而家Apple唔夠貨,揀人換呀
講大話就係誠信嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞