James Franco 被多位女星指控性騷擾

77 回覆
167 Like 3 Dislike
覺得金球獎果d戴襟章真係監人奶後
你唔戴就九成九比人屌
D女權仲恐怖過納粹黨
開你老母黃腔咩
未來既趨勢都係
你一搭訕或者講笑開左黃腔就一世有把柄係人手
開你老母黃腔咩

黃腔
Anyway, how's your sex life?
我真係有咁問過 D 熟既女性朋友, 最大問題真係 your face your fate.
個罪狀係女人覺得係就係, 唔係就唔係. 重勁過法庭.

到底家下係感性治定理性治?

諗下有咩除左性罪行法例外, 當事人感覺可以改邊犯罪與否?

打交雙方話我鐘意照拉, 打劫唔可以話當事人話唔係就唔拉.

家下係成個法治系統比 metoo 動搖

私底下我 D 女仔 friend 直認靚仔調戲無所謂, 樣衰亦告佢
agger

真係好睇條女點take

樣衰既, 一句「你今日好靚」都可以比人FF成意圖強姦
睇返香港個CASE
問佢are you doing ok可能已經offend咗佢
遲d女權撚就可以用呢招解決哂所以反對女權既人
鳩噏無證據,就信咗先
I did nat, I did nat hit her, it's not true, its bullshit!

I did nat! Oh hi mark
叫佢玩返hehe算把啦
我同你講我比靚女抽過水, 醜女又抽過 .. 唔止 Pat, 渣你胸渣你春袋都有.

咩人都好係一樣嘔心, 我同你唔熟點解要掂我身體? (我唔靚仔, 重有肚腩仔同髮綫向後)

我試過比身為老板細佬既男同事摸添. 我唔會因為佢身份, 性別我就會接受呢 D 野, 我唔愛你點解你可以摸我?

我當時唔出聲就自然無得追究, 因為我接受衡量左利害之後既得益.

家下呢 D #metoo, 睇下呂小姐瞞罪繼續接受教練指導有所得益, 咁你之後出黎 #metoo 做乜?

對方受唔受唔係不嬲都要考慮架咩 <- 呢樣咪就係正正問題所在囉.

我同女同事行街過馬路, 有時無啦啦 Q 住你隻手, 又波推鳩你.
正常性別掉換已經拉左佢地, 根本家下就係不停製造向女性傾斜.

Consent 我係好重視, 你強姦就擺明係錯. 但係點分, 點證實呢? 搞到中間唔想搞又點?
又或者搞完後悔呢? 呢 D 就係個問題所在囉.

一係你就立法講到明幾耐要報警 (當然唔包括身體不能自主情況之下)
一係你就每個市民都要有 Cam 同 Touch Sensitive Device 黎記錄身體比接觸狀況.
報警就上庭分析.

唔係講真係口同鼻拗, 咁口同鼻拗點解一定要男人証明自己無錯?

重有家下傳媒係審訊其間已經將男被告身份公開, 你話判入左先公開就話姐?
點解係審訊其間就公開? 咁係咪會影響判決呢? 資料一出好多故仔就即刻上網.
女人
痴線
咁好樣咁撚型都比人屈
個oscar擺到入口都要lur返出黎
James Franco個Naaaaaaht太長😢
提名啫,有Gary oldman同Timmy同ddl幾時輪到佢
ddl 邊套?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞