又一間ig 黑店 葉氏雙肥

79 回覆
10 Like 31 Dislike
對奶好大
傾下有咩方法 令佢唔好再呃人
最後點
外國先有 諗住代購買
冇諗過淘寶搵
係到問賣家有冇block左我同埋失去聯絡咁樣
之後其實賣家一直都有覆我
不過都係廢話黎
我照直同警察果邊咁講
佢就建議我等多一排 之後冇既話就報海關
好似話咁樣唔構成唔知乜春 我都唔記得佢點講
個警察呢家keep住一個星期打比我一次問我呢家咩情況咁樣囉

btw 我11月買件野到呢家都未收到
絲打依d 搵區議員辦事處好過搵連登仔
之前見佢將啲淘寶野吊高嚟賣已經唔可信
你唔洗咁激動嘅
用sun mobile 都可以屌
我都有其他台嘅電話洗唔洗屌埋?
其實你份人咁易激動
現實中係咪有好多不滿
導致你精神緊張
冇諗住追返呀
以後啲人search 間野嘅名都會有呢個post
希望唔好再有人中伏啦
咁個賣家仲賣緊野? 你買嘅野貴唔貴
同埋我之前買嘅 人地有實體鋪 用ig作宣傳 幫襯又有咩問題?
人地嘅事 唔洗咁眼火爆 激親自己
咁我係淘寶搵下 唔該曬
佢仲要用匯豐
希望佢有用佢個名供緊樓啦 到時Call loan樓主就乜仇都報晒
有冇人知網上報案係咪真係會跟進

隔一至兩個禮拜到會有警察打比你問你details
我上幾個星期上報完警
狀況同你差不多
最後點
係到問賣家有冇block左我同埋失去聯絡咁樣
之後其實賣家一直都有覆我
不過都係廢話黎
我照直同警察果邊咁講
佢就建議我等多一排 之後冇既話就報海關
好似話咁樣唔構成唔知乜春 我都唔記得佢點講
個警察呢家keep住一個星期打比我一次問我呢家咩情況咁樣囉

btw 我11月買件野到呢家都未收到
咁個賣家仲賣緊野? 你買嘅野貴唔貴

900蚊左右
"朋友係外國買返黎" 10單有9單ig騙案都係用呢句藉口
你唔係咁都信下話?
好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞