沈陣營第七十七期 - 牛三轉熊一農曆新年大茶飯

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
師父大過一切果啲所謂既大數據
992 DH
佢老味真係燈自己愛股燈起佢,開咩我都贏
無左BRAKE咁
我睇阻力位係4.8,燈穿咗嘅話一再證明TA係師父神通之下,係冇撚用嘅,睇都多撚餘

今個星期又J死佢
師父上星期五0係錢錢錢度話咁都燈到就係有神秘力量搞鳩佢

叫麥玲玲同師父開個盤睇下神秘力量要狙擊佢幾耐
廿幾年唔放手
無左BRAKE咁
我睇阻力位係4.8,燈穿咗嘅話一再證明TA係師父神通之下,係冇撚用嘅,睇都多撚餘
師父大過一切果啲所謂既大數據

師父無錯! 錯既係市場
可以鬥贏AI操盤, 世上應該得番師父一人

人類最後希望
師父都係風水佬嚟㗎,唔使麥玲玲,只不過佢本住係股市「救得一個得一個」冇做正職風水佬,唔係麥玲玲屎都冇得吔呀
你老味臭西港女唔係跟爺西升18 點咁大把呀嘛?
師父俠骨仁心, 為救股民為己任
係值得尊敬

肛交所
yes,AI勢必淘汰所有基金經理,只有獨門功夫冇法複製嘅基金佬先可以生存,巴菲特、索羅斯嗰類

當然仲有師父,複製師父操盤手法AI都要hang 機,跌入 endless looping,最終冒煙燒埋CPU
AI買邊隻跌, 師父跟手擺入財毀會已經收皮
市場扭曲的錯
C fu :楊生記住找數
可能當年索羅斯輸左
之後就一直追擊cfu
【星島日報報道】內地媒體報道指,從接近小米的高層人士處獲悉,小米上市時間已定於今年年底,但具體月份還沒有敲定。
消息人士稱,小米將會選擇在香港上市。
另外,有接近小米高層人士透露,雷創辦人軍確實在11月份與投行進行了接觸,並作出了2000億美元的估值目標,並獲到投行認可。
小米對此表示不予置評。(ms)

有無人會有興趣?
5萬億美金
師父諶稱當代股壇五絕之一(五絕包括耶倫(鮑威爾)、巴菲特、索羅斯、英國王同師父)
師父一定係霸住北丐個位
大膽!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞