[Uaena] IU 討論區 (18) - <夜信> 與 <決意遺忘的心>

1001 回覆
28 Like 6 Dislike

有到呀 唔表演啫

呃晒…
今朝先話去唔到

娘娘明明係話多謝 uaena…
做乜寫出黎係話多謝仁娜架…
都係最支持佢既人
Yoo In Na vs U-ae-na
讀音其實有少少似喎衰鬼…
https://youtu.be/LQ3-SAjKBUA
娘娘同迷妹frd咗啦…

佢係咪都算係史上第一人可以咁直接同 超級大前輩 咁樣接觸
又掃背又交頭接耳
佢係咪都算係史上第一人可以咁直接同 超級大前輩 咁樣接觸
又掃背又交頭接耳

話說呢個迷妹係乜都唔驚...
佢對住秀滿 oppa 都係講平語架...
話時話,又會得車厘響度嘅?其他幾隻啤去咗邊?
話時話,又會得車厘響度嘅?其他幾隻啤去咗邊?

其實係佢自己走咗去同娘娘坐....
咁抵佢有咁好福利,咁有勇氣,如果係我一定係成個毒撚咁唔敢行埋去
例如好似韓特有機會都唔夠膽同啤啤影相咁
結果又係娘娘出手先掂
咁勇猛,好嘢~
韓特應該學下~~
咁抵佢有咁好福利,咁有勇氣,如果係我一定係成個毒撚咁唔敢行埋去

最弊就係佢勇過頭成日俾人插無大無細無禮貌呢...
其實學唔少人響世越號單嘢之後話齋,個文化成日講呢啲咩「長幼有序」,直頭dogmatic,所以就係咁死得人多...
其實學唔少人響世越號單嘢之後話齋,個文化成日講呢啲咩「長幼有序」,直頭dogmatic,所以就係咁死得人多...

韓國太多道德撚啦...
雖然我鍾意聽 kpop, 但唔等如我鍾意韓國...
認真,相比之下,日本雖然文化細節上都好多問題,但玩到最絕嘅話,毒撚自絕模式都重生存到(「唔搞到其他人」=大晒);韓國民風,有種好奇怪/唔健康嘅「三姑六婆」特質,sorta係「迫你積極參與(佢哋嘅)群體生活」,煩好多...
https://youtu.be/VTQ9pLxaHrA
娘娘一個坐喺度其實都幾寂寞下…

唔知又有幾多飯狗衝去買 new balance啦…
好在女裝唔啱我著
好在女裝唔啱我著 x2
買隻罪大都駛咁多玩埋New Balance仲得了
無辦法啦,成個場真係熟人無幾多個。怕且有車厘走埋去同佢吹水,已經好開心...

唔知又有幾多飯狗衝去買 new balance啦…
好在女裝唔啱我著
好在女裝唔啱我著 x2
買隻罪大都駛咁多玩埋New Balance仲得了

agger,好彩我唔係女人
原來簽咗新平衡...正呀喂~
以前都買過NB啲鞋同衫;有埋佢endorse,怕且都夠理由買件痢記官版鳥...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞