[黑店] 影像遊樂場事件簿

56 回覆
0 Like 0 Dislike
我之前買過部寶記,出左事。一插菲林就嘔撚左我幾張 最後換左機都未知得唔得,未得閑試

仲有冇其他中伏經驗
冇人中伏?
我之前買過部寶記,出左事。一插菲林就嘔撚左我幾張 最後換左機都未知得唔得,未得閑試

仲有冇其他中伏經驗

呢間野已經同肥婆一樣出哂名黑店。有fd 唔識野見佢megasale平去買機,買完第2日即壞機,之後拎返去話特價貨品無得退換。一係就比錢維修。仲要$200檢查費。megasale清壞機,成日fb吹到$299又激平乜機乜機。 全部唔係殘就壞呢樣果樣。仲教人沖菲林,沖到連成架單車都唔見埋
https://www.facebook.com/groups/hongkongcamera/permalink/1180018188748230/?__mref=message_bubble

仲有呢單

佢地之前去大學d mega sell 部部機都殘

原來打錯
Sale
只會去松屋買
好多二手舖一係好貴一係型住有伏咁
壞機賣到去logon check都無得你check正呀

扎到成堆垃圾咁

扎到成堆垃圾咁

點解呢間野仲可以做到風生水起

扎到成堆垃圾咁

因為香港多水魚

扎到成堆垃圾咁

因為香港多水魚

冇選擇局住炸
利:伏過一次

因為香港多水魚

冇選擇局住炸

下。 大把啦
寶記mint polab
菲林機showa hkcamera classical
玩沖菲林 黑點, KT 朱sir
玩拉架 hklfc果d鋪全部正常過佢

扎到成堆垃圾咁

二手機包到咁冇得試,咁都買就on9

扎到成堆垃圾咁

因為香港多水魚

我就係其中之一

因為香港多水魚

冇選擇局住炸

下。 大把啦

伏左兩舊水算囉,冇下次姐。

我又唔覺得日本天皇正常得過佢
其他冇幫襯過。

扎到成堆垃圾咁

對於搵禮物+唔係影開相既人
可能係有吸引力

大家都玩開知道相機當禮物都唔應該咁樣擺嘛,人地目標都唔係我地。

冇選擇局住炸

下。 大把啦

其他冇幫襯過。

買咩有兩舊水咁抵

扎到成堆垃圾咁

對於搵禮物+唔係影開相既人
可能係有吸引力

大家都玩開知道相機當禮物都唔應該咁樣擺嘛,人地目標都唔係我地。

包到咁樣樣 收到都唔開胃
留名

冇選擇局住炸

下。 大把啦

其他冇幫襯過。

買咩有兩舊水咁抵

係“檢查費“200,問題係之後個維修費用我買過架仲有找。

其他冇幫襯過。

買咩有兩舊水咁抵

留返做紙鎮算啦

其他冇幫襯過。

買咩有兩舊水咁抵

留返做紙鎮算啦

唔係。多得佢激起我去搵資料自己學,結果只用少量工具整得番。

多謝遊樂場。

其他冇幫襯過。

買咩有兩舊水咁抵

檢查費真係搵水魚。 檢完 , 開個價貴過部機。
唔整->收$200
整->仲慘
可能check都無check,即收兩舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞