月供股票邊隻好

208 回覆
6 Like 1 Dislike
我唔打算月供,但打算平均每月買入特定數量

但發覺太高位會停一停唔入

咁樣會唔會好月供?

Btw, 2638大家點睇? 派息都穩定,但無增長

你點知幾時高位
如果成日mon住不如就咁買

咁樣會唔會好高月供?

反而想問有冇人會月供6號
派息少過2638但做海外業務增長率會高d

咁樣會唔會好高月供?

你點知咩位係高咩位係底?知道就唔洗月供啦!
係恆生供左半年2800,每月$5000

其實如果供一隻,邊間銀行都差不多

恆生好似呢50已包你存倉唔收

係50全包
我跟間諜巴一樣,月供2800,今年一月開始
富途供唔供到股??

供幾多
2800 今日派左息喎!
眾師兄歸位啦

中銀已過數 今晚m記至尊漢堡餐

加多個蘋果批都得

加多個蘋果批都得

不了

供幾多

4000咋 無錢呀!
我用中銀供1299,2800同埋2888...
巴打們點睇?
我用中銀供1299,2800同埋2888...
巴打們點睇?

其實因為長期供,所以要平均漸進的股,同4釐股息為佳,匯豐有六釐左右,3仔每年十送一,2800一定長勝,呢三隻做主,其他有多餘錢再錜😉
我用開渣打買肌票,用黎月供點睇?
我用開渣打買肌票,用黎月供點睇?

股票
有無巴打用citi bank月供?
供梗2800,6
供梗2800,6

收費幾多
供梗2800,6

收費幾多

暫時每月兩個半手續費
更改計劃不收費

但去到年尾
供緊2800 供左幾年
而家年年收息都夠拎黎換下電話或者窮遊下

月供幾錢?
Fresh Grad留名學野
月供<3000 係咪一通最好?
另外用緊富途買股票 好似未有月供計劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞