有冇人放左四日假都冇做過愛

73 回覆
347 Like 12 Dislike
佢唔想同你扑姐
邊個話扑完好空虛??
呢幾日,我晚晚同女友一齊沖涼,沖完幫佢吹頭, 吹干左就抱上床扑 , 呢排佢安全期, 仲可以中出埋 。中出完之後, 我去洗J, 順便睇住佢完嚮馬桶等我D子孫流番出來。
番到床上, 女友攬住我話我屌得佢好舒服, 輕吻之後, 跟住就同佢一齊祼睡到天光
唔會閪㾗咩
邊個話扑完好空虛??
呢幾日,我晚晚同女友一齊沖涼,沖完幫佢吹頭, 吹干左就抱上床扑 , 呢排佢安全期, 仲可以中出埋 。中出完之後, 我去洗J, 順便睇住佢完嚮馬桶等我D子孫流番出來。
番到床上, 女友攬住我話我屌得佢好舒服, 輕吻之後, 跟住就同佢一齊祼睡到天光

冇人想知
邊個話扑完好空虛??

你睇住。我個女就後安全期最安全個日中出中番黎
咩你個女,係人地個女呀
邊個話扑完好空虛??

冇人想知

你想唔想知唔重要,最緊要你睇左
邊個話扑完好空虛??

你睇住。我個女就後安全期最安全個日中出中番黎

你肯定個女係你既
屋企人放足咁多日假,我就咁多日冇得打飛機
利申,冇自己房
邊個話扑完好空虛??
呢幾日,我晚晚同女友一齊沖涼,沖完幫佢吹頭, 吹左就抱上床扑 , 呢排佢安全期, 仲可以中出埋 。中出完之後, 我去洗J, 順便睇住佢完嚮馬桶等我D子孫流番出來。
HEA足4日
一早租多間房玩hg啦,重訓到死豬咁
你條女話你碌鳩好短好幼仲要1分鐘貨仔唔滿意丫
扮咩J痛
人地想要又比唔到人
咁佢都對我好好嘅
個人唔系廢物
碌鳩先系廢物
咁都上到熱門
系你老母
#metoo 就黎唔記得扑野既感覺
做足咁多日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞