96 出世巴絲吹水區(2) 鬥慘大賽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
20歲仔 覺得自己依20年都幾好彩

有u 讀 - 雖然係垃圾u
成績正常
拍過拖 雖然分左手 但係之前有個好愛我既女友
上過莊
有班 玩得埋 日日9hea 既fd
仲試過一夜

唉都唔知係好彩定唔好彩
我依加就只係好想瘋狂讀書 入大firm 咩都唔埋

直頭人生勝利組

係個咁慘情既post講依d係咩目的

我對一夜 有興趣d

我個時係處男 又唔知係好彩定唔好彩 破處唔係同女友

巴打好靚仔

成績正常
上過莊
仲試過一夜

唉都唔知係好彩定唔好彩

都幾好呀 愛過瘋過 我由一出世就慘到依家,單親家庭長大,呀媽呀哥要搵食而放低我自己一個係屋企,好想體驗咩叫家庭溫暖,拍兩次拖都遇著玩玩下既女仔,對愛情冇咩希望

我一開始就對愛情冇曬希望

起碼試過

兵 好人卡

最憎人收兵,作為女性,我覺得娘娘呢種生物係我地女性之恥囉

個情況都唔算嘅 我估
不過都已成過去
0住grad
Social都廢撚事
自己一個或者同最熟果一兩個會覺得好free

呢句岩聽

不過會比人問點解少左見你同埋一見就話好耐冇見
成個sem都係咁

淨係搵熟個堆玩就夠
Social都廢撚事

呢句岩聽

太free都好辛苦 會成日亂諗野
Social都廢撚事

呢句岩聽

最熟個d 去晒外國

有我陪你
到底點先識到新朋友
Social都廢撚事

呢句岩聽

最熟個d 去晒外國

有我陪你

到底點先識到新朋友

比d自信自己
到底點先識到新朋友

主動啲
Social都廢撚事

呢句岩聽

諗乜先
我係乜都諗下架
最近會睇下哲學啲書睇下人諗乜
到底點先識到新朋友

比d自信自己

你已經識到呢到咁多位
Social都廢撚事

呢句岩聽

有時係會有啲頹既,有時又覺得好正好free,就係咁矛盾
到底點先識到新朋友

比d自信自己

你已經識到呢到咁多位

係學校呢
到底點先識到新朋友

出尖沙咀寫牌高舉「free friend」
到底點先識到新朋友

Join下soc活動囉 上堂撩人傾計借下野 慢慢就識到

成績正常
上過莊
仲試過一夜

唉都唔知係好彩定唔好彩

直頭人生勝利組

係個咁慘情既post講依d係咩目的

我對一夜 有興趣d

我個時係處男 又唔知係好彩定唔好彩 破處唔係同女友

巴打好靚仔

原來個一晚就係你
Social都廢撚事

呢句岩聽

成個sem都係咁

淨係搵熟個堆玩就夠

搞到自己好似反社會人格咁
好頹呀
大懵又累事😫
讀書做project又做到成隻狗咁
又唔可以獨當一面
自己識既野同身邊同學比少好多好多
好撚冇癮
唔知點捱埋呢兩年
出到嚟third hon冇hon失業點撚還錢

好撚廢 點會有女朋友 真係咁就一世
Social都廢撚事

呢句岩聽

成個sem都係咁

淨係搵熟個堆玩就夠

搞到自己好似反社會人格咁

我好似係
一對住生保人就變啞
到底點先識到新朋友

Join下soc活動囉 上堂撩人傾計借下野 慢慢就識到

玩下soc 真心有幫助

睇下乜soc
有啲識到酒肉朋友架咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞