又有政黨撩交post擺係時事台

23 回覆
0 Like 0 Dislike
政黨事務撩交嗌post,麻煩admin攪攪佢
補圖
已經影響正常版面,admin幾時搬去政事台?
Admin 咪又係青狗
Admin 咪又係青狗

佢係咩嘢狗冇所謂,理佢青狗熱狗保皇狗定係泛民狗,最緊要做事公正,擺明冇內容冇source唔係新聞放喺時事台就唔合理,由噚日到𠵱家仲見嗰post係度,要求admin盡快處理如果睇到
再補圖,如果今日之內依然見到個post,咁做請admin解釋一下搬post準則
仍然存在
仲未搬,係咪唔搬?
如果咁樣唔使搬,lihkg話冇立場我呢啲非黨派支持者都唔撚信,今日希望見到搬去政事台,乜鳩4大邪教嗰post,否則執柒咗個政事台
屌你老母又推番上頂,咁即係某啲政黨支持者嘅自己寫嘅就係新聞,admin明確講清楚規舉,12粒鐘啦喎,有冇攪撚錯?
admin我會夜晚再睇個post係咪喺度,如果仲見我一定屌柒你同連尼住,ban我冇所謂,反正同高登一撚樣玩法有既定立場你自己玩撚埋佢
足十二個鐘仲喺度,admin睇唔到?定係某啲用戶係有特權?
有無撳舉報回覆啊
有無撳舉報回覆啊

係邊度
有無撳舉報回覆啊

係邊度

噤入樓主username 到就有
有無撳舉報回覆啊

係邊度

噤入樓主username 到就有

㩒咗兩次,冇顯示乜嘢,喺咪舉報咗?
唔通人地要24小時mon post咩
Thx admin,已見移去政事台
無台長制度預咗做野慢
唔通人地要24小時mon post咩

個啲admin幾多秒入黎又覆得咁快既?

on9仔舉報都唔識用,就話admin唔做野

on9仔舉報都唔識用,就話admin唔做野

an 個舉報好似‘神神’地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞