港豬噢大橋新型號雙層巴士曝光

65 回覆
4 Like 27 Dislike
得罪講句好似靈車

條橋 用廿三年就結構出問題

師兄你好樂觀下喎

佢係咪想打兩三年
車程幾耐?

橋上約40分鐘,未計出入境

真係嘥尻氣貴過坐船
坐船60分鐘到中環尖沙咀
坐車過埋關計佢50分鐘,去到東涌

幾錢?
我屯碼過澳門都係40分鐘過埋關

計正價上環去澳門夜航$211 日航$186
車程幾耐?

真係嘥尻氣貴過坐船

幾錢?

唔平得過來回$285都唔會考慮......
雙層巴士無咩力,一定有排行,個司機會唔會訓著
點解而家組裝唔係大陸做?
車程幾耐?

真係嘥尻氣貴過坐船

幾錢?

唔平得過來回$285都唔會考慮......

一程大約410(已一程車一架巴士計算,唔係一個人計算)
除翻開計埋人工雜費大概$60左右

Malaysia is cheaper

順豐車身本身就係馬拉既大廠

佢係東南亞入面其中一間同MAN合作既大廠

咁大架ship香港唔貴?

要過馬六甲海峽一定要經馬拉既啦
係馬拉落船再上船去香港同歐洲去香港, 再去臭閪支那最後先返香港有幾大分別
反佔中罐蛊巴士

要過馬六甲海峽一定要經馬拉既啦
係馬拉落船再上船去香港同歐洲去香港, 再去臭閪支那最後先返香港有幾大分別

車架 vs 全車
去唔去到天水圍呀?

浩賢代問

反而好想睇隔嚟部九巴

http://landtransportguru.net/kmb-volvo-b9tl-assembled-at-gemilang/

又唔差喎
話撚之佢咩巴士,澳門依d支那地方去來托柒咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞