★F18 Vs UFO F18完敗!!!

49 回覆
5 Like 1 Dislike
【Now新聞台】美國國防部證實十年前曾展開秘密計劃調查不明飛行物體報告,五年間耗資逾二千萬美元,後來因為要節省開支而結束,但部門內仍然有人繼續調查。

2004年11月,美國海軍兩輛F/A-18F超級大黃蜂戰鬥機在加州聖迭戈對開海岸例行訓練時看到不明飛行物體,兩名機師對這個突然出現突然消失的物體表現驚訝,到底這是否外星人的飛船沒有人知道。

https://news.now.com/home/international/player?newsId=247162
台灣之前有報導,Lock都Lock唔到,隻ufo仲玩鳩你
台灣之前有報導,Lock都Lock唔到,隻ufo仲玩鳩你

老貓星人
USA垃圾
USA垃圾

如果支那d牙簽X戰機,會點?
美國不行了 以後世界警察由我國來做 戰狼可以開新一集了
USA垃圾

自爆
d外星撚不嬲對地球人冇興趣,通常你地世界大戰、核戰才會出來睇下,食下花生
宇宙通行證仲有冇淨
USA垃圾

震懾外星人
USA垃圾

震懾外星人

食品
F22 F35,應該都對付唔到隻ufo

如果唔係用雷達,基本上乜隱形功能都虧既
無得自動鎖定

F16纏鬥性能勁過F35

🙈🙈🙈🙈🙈
地球人d飛機全靠空氣托住,否則連升起都不可能

無得自動鎖定

🙈🙈🙈🙈🙈

f35機動性好過所有四代機

的確係喎,你膠咩姐
d外星撚不嬲對地球人冇興趣,通常你地世界大戰、核戰才會出來睇下,食下花生

我游B星嚟地球都唔知,老貓你黑氣星人咁清楚?

全部都係人類文明空軍
ufo有啲係用念力依附飛行嘅石頭,
有啲其實係多維度ufo嘅投影。

好似話利用地球磁場飛行
It's a man

無得自動鎖定

🙈🙈🙈🙈🙈

f35機動性好過所有四代機

係就唔使比F16當靶咁打
重要比地面高射砲擊落🙈🙈🙈

唔好拎spec打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞