迪迪尼買左fox會出現好多影響效應

19 回覆
3 Like 15 Dislike
多套fox籌拍xmen電影極大機會取消
x-force
牌王
Multiple Man
The New Mutants 2
Doctor Doom
等等

已拍好既X-Men: Dark Phoenix迪迪尼會有機抽起唔再上映
以影響重新建立新marvel's xmen宇宙
嘩,咁都被你睇得穿真係好西利呀

你不如預計下幾時先達到你所講的成績先啦
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

已拍好既X-Men: Dark Phoenix迪迪尼會有機抽起唔再上映

On9
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

你唔係block左佢咩
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

你唔係block左佢咩

係喎,Block錯左人?
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

https://www.comicbookmovie.com/x-men/x-men-dark-phoenix-canceled-here-are-all-the-possible-ramifications-of-the-fox-disney-deal-a156338
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

你唔係block左佢咩

block撚咩 佢唔通真係想自己玩單機

搞手只求打個和
唔知仲以為樓豬係迪迪尼定係fox到做
牌皇就算尻數啦
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

你唔係block左佢咩

係喎,Block錯左人?

又話唔會再咁
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

https://www.comicbookmovie.com/x-men/x-men-dark-phoenix-canceled-here-are-all-the-possible-ramifications-of-the-fox-disney-deal-a156338

Comic Book Movie呢個clickbait網都信
好心咁大個人用下腦獨立思考下
咪見到篇報導英文寫就信到十足十啦
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

Comic Book Movie呢個clickbait網都信

https://www.comicbookmovie.com/fantastic_four/these-are-all-the-marvel-movies-and-tv-shows-disney-will-probably-cancel-after-buying-fox-a156382

oh no 又有報導,post 資訊只係帶出個消息,會唔會成事實將來發生先知,同用腦思考有咩關係,娛樂新聞就係拎來娛樂吹,你要所有變成事實先講得,咁你唔需要再出post

搞手只求打個和

果個post只講到最後埋單7億5就唔駛蝕,如最後唔到個數wb就要蝕咁簡單,有咩好拎來cap圖咁特別,cap圖果個低b我都話同佢溝通唔倒block 7左佢,家下有人引言先睇倒就回下啦

搞手只求打個和

果個post只講到最後埋單7億5就唔駛蝕,如最後唔到個數wb就要蝕咁簡單,有咩好拎來cap圖咁特別,cap圖果個低b我都話同佢溝通唔倒block 7左佢,家下有人引言先睇倒就回下啦

係你自己話全球估應有7億5架大哥
咁都想搬龍門會唔會7得濟
x-force
牌王
Doctor Doom
等等

On9

https://www.comicbookmovie.com/fantastic_four/these-are-all-the-marvel-movies-and-tv-shows-disney-will-probably-cancel-after-buying-fox-a156382

oh no 又有報導,post 資訊只係帶出個消息,會唔會成事實將來發生先知,同用腦思考有咩關係,娛樂新聞就係拎來娛樂吹,你要所有變成事實先講得,咁你唔需要再出post

PROBABLY cancel
就算佢照上 3傻真係好唔開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞