有無人對成龍改觀?

158 回覆
53 Like 837 Dislike
講人品星爺份人都出名閪啦 但點解星爺上到神枱?

星爺係毒
俾人話唔合作係因為佢唔係太(想)識同人溝通 思想前衛過觀眾廿年有多 但係自從套功夫票房失利後就再拍唔出相等意境嘅作品

成龍係Mk
咁多年食咗無數女星不在話下 更加係好識做人 拍咗十年爛片 宜家試試新類型就俾人讚
就好似做咗一世衰嘢 宜家做一樣好嘢已經獲肯定

有啲人夠拍咗大半世好戲而且有定力從未話過食邊條女 結果宜家拍幾套差啲嘅戲已經有大把壓力
成龍憑咩輕輕鬆鬆拍一套正常戲就有權想觀眾對佢改觀

其實功夫票房好好....

咁當我....冇講
對佢要分開兩邊咁睇
係演員方面真係無得頂,未上位唔用替身好正常,但上左位都一樣親身上陣呢樣係值得佩服,睇佢片尾d ng片睇到都覺得痛,第二作為香港人佢可以去到荷里活一樣撈得掂,係做主角,唔係二打六,真係無幾個做到,同埋佢d片真係唔錯既

但人格真係極有保留,玩女人、奶共,樓上有人話佢外國係受人尊重唔出奇,但係香港太易接觸到佢既負面新聞,好難對佢改觀
一直以黎佢既行事作風言論私生活,
都好有問題。
唔明點解一句好演員就cover到佢依啲缺點
演員只係職業,
例如一個醫生救到幾萬條人命但佢人格唔好就係唔好,道德觀念低就係低。
話佢咩拍戲搵命搏仲好笑,路就係自己揀既,
而且佢well paid , 仲唔止用貨幣做單位㖭
一套戲就話改觀,原來香港人唔係善忘咁簡單

因為佢以前真係搵命駁
拍危險既場景全部真人上陣真跳樓唔用特技人
佢自己就係最勁既特技人
根本成個亞洲無一個演員敢好似佢咁拍
對佢要分開兩邊咁睇
係演員方面真係無得頂,未上位唔用替身好正常,但上左位都一樣親身上陣呢樣係值得佩服,睇佢片尾d ng片睇到都覺得痛,第二作為香港人佢可以去到荷里活一樣撈得掂,係做主角,唔係二打六,真係無幾個做到,同埋佢d片真係唔錯既

但人格真係極有保留,玩女人、奶共,樓上有人話佢外國係受人尊重唔出奇,但係香港太易接觸到佢既負面新聞,好難對佢改觀

聽講佢紅左後都有用替身, 佢做演員方面的確頂瓜瓜, 私德麻麻, 但也難怪少年得志, 有財又本事又年少, 大把女衝埋泥試問有邊個男人唔動心 罵佢d人唔少有葡萄心態遮

咁多條女,你估吓有邊條無比成龍食過

吳君如
利申 非打手
佢可能係一個優秀既演員
但未必係一個好人

倒轉講個感覺唔同哂

好人未必係一個
但優秀既演員就好可能係一個

有冇人數得晒啲名

最上排 左1,2,3,5睇唔出係邊個

有冇人數得晒啲名

劉嘉玲,???,梅艷芳,張曼玉,吳倩蓮,丘淑貞
現實大把男人都係咁
所以從來冇對佢反感...

反而佢果d驚爆言論,冇乜人敢係公衆面前講...

有冇人數得晒啲名

睇唔出最中間就阿梅

BTW

中排: 金雞,我真係恭喜你呀,聶小倩,沙利
下排:張敏,鍾麗提
聽講佢紅左後都有用替身, 佢做演員方面的確頂瓜瓜, 私德麻麻, 但也難怪少年得志, 有財又本事又年少, 大把女衝埋泥試問有邊個男人唔動心 罵佢d人唔少有葡萄心態遮[/quote]
你都on9 有咩好葡萄 就算佢食唔到都唔輪到你同我食啦
當係女狗衝佢咁佢唔撚帶套有左唔負責點計呀 同曾志偉強姦藍潔瑛唔係送上門啦掛
真人人品咁撚差係套戲做到幾好都無用啦 諗起佢鏡頭前後兩個樣已經好嘔心
佢的確係賤人但電影方面既成就唔到你唔認同
痴線 上面話米奇老強頭盔都唔戴 出全名
唔明點解咁多人憎佢食女咸濕

佢拍戲搏命到咁 係隨時可以死/殘廢果隻
佢賺既錢根本係玩命錢黎 佢發到達玩下女 我覺得好正路

如果係你情我願的確無問題

我討厭佢奶共多過玩女
對佢要分開兩邊咁睇

只可以講 外國接觸到都只會講wfc
有改觀

有冇人數得晒啲名

睇唔出最中間就阿梅

BTW

中排: 金雞,我真係恭喜你呀,聶小倩,沙利
下排:張敏,鍾麗提

??? 好似係後藤久美子
做乜撚個個喺度轉移視線話人妒忌佢食女多
明明佢最仆街係把口
成鳩日奶共春袋
又講埋啲咩全天下男人都會犯嘅錯
屌你啦我連犯錯嘅機會都冇
成龍係連登都比人吹奏

屌你又奶共又女女女

仆街黎
搞大人個肚唔認數加奶共都可以叫好人
淨係講戲,佢啲戲一向其實都唔係覺得好睇
劇本好弱,打/雜耍啲套路其實套套差唔多,第一次睇就有啲新鮮感,跟住套套都係咁跳黎跳去,救女,直情打機咁,好快就厭

拍戲搵命博, ≠一定好睇,冇新鮮感先係死症,老粗雜耍戲,一向好草根,地盤佬冇乜讀過書最岩睇(鬼佬少見多怪姐),個金像奬唔應該頒比佢,你奧斯卡從來都唔會比動作片商業片攞乜大奬,做乜俾個動作片演員攞終身成就奬,好無厘頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞