NS性能畫面好唔好得過PS3?

44 回覆
4 Like 24 Dislike
大概追到最top嘅PC
點都好過psv既

但係ns好多game睇落連psp畫面都不如喎

仲差過GBA
點都好過psv既

講黎聽下
點都好過psv既

下世小心啲對眼

係囉~明明連超任都不如
點都好過psv既

下世小心啲對眼

係囉~明明連超任都不如

Game boy級數咋

FC都唔知有無
同iphone差唔多
同iphone差唔多

好似A10已經勁過switch粒U
盲既都問畫面...
PS3 230.4 gigaFLOPS
Xbox 360 240 gigaFLOPS
Nintendo Wii U 352 gigaFLOPS
Nintendo Switch a teraFLOP
PS4 1.843 teraFLOP

根本連WIIU都勁過PS3

https://www.gamespot.com/gallery/console-gpu-power-compared-ranking-systems-by-flop/2900-1334/13/
同iphone差唔多

頂多同級
唔好睇少Nvidia X1
同iphone差唔多

頂多同級

但係只係手機
要真係比Tablet既話A10X又再勁好多 仲要唔洗風扇
同iphone差唔多

頂多同級

A10真係勁好多
不過有可能會俾老任

Switch 頂多A8 級數
同iphone差唔多

頂多同級

A10真係勁好多
不過有可能會俾老任

Switch 頂多A8 級數

其實好難直接比較,好似支唔支援FP16依啲都係影響遊戲畫面性能既問題
認真 兩部都有 個人認為ns大概係ps4既60~70%效能
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞