🇭🇰 連登第一屆電腦賣物交易所 💰 (5)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇巴打想放notebook? 暫時心水想收XPS15, 同 asus zenbook 有意留個tg
我tghttps://t.me/Heitsz
i5 6600
asrock B150M-HDV
Silverstone 500
matx 跑車箱
依堆野值幾錢
巴打 有無TG
推,其他牌子都可以搵我傾下
放TT v21機箱連cooler master gw650火牛 可換一條ddr38gb ram
巴打 有無TG

t.me/lktlkt10
賣 Leopold FC900r PD 10周年藍灰青軸keyboard 104 key 。小用,買左半年左由,現800元出售
1080ti 值幾錢 用咗兩個月
已賣
想要 for deep learning
tg: bbinary
有冇 tg ?
測試新功能
大家好,我係貼主 @tg cowbabe

見大家出post出到有少少亂,比較難搵到想要嘅Post,

所以今日發佈一個新功能,

我整左一條1頁嘅banner,可以自動攞最新嘅買賣徵求Post出來方便俾大家睇

發貼例子:
[買] <- 落一個[買] tag, banner會當你個reply係徵求 Request
[賣] <- 落一個[買] tag, banner會當你個reply係徵售 Request
[賣] $1600 放一隻 黑有線無保HHKB, @TG cowbabe

如果對新功能有咩建議,歡迎大家@TG cowbabe 直接聯絡,盡力為你做到最好
[賣] $1600 放一隻 黑有線無保HHKB, @TG cowbabe 此為徵售例子
測試新功能

張圖因為係經Lihkg cache server 處理過,要時間先會自動更新,
如果要當前最新買賣徵求,可以直接上
http://www.buysellpc.com/lihkg/latest-posts

gts250收唔收?
淘佬入貨驚唔驚中伏?
我見好多型號網上面都無乜資料
買左喇
有幾個黑點

同一個地方
心臟好先好買
不過堅係144 1080p
輕輕一推
咁樣我不如買acer gn246hl,1600都唔洗
無人要就停售了 謝謝
收兩條8gb ddr3 1600 ram
tg.me/lktlkt10
收cherry keyboard 87為佳
Pm型號價錢
t.me/Chinggggg
重發 *
大家好,我係貼主 @tg cowbabe

見大家出post出到有少少亂,比較難搵到想要嘅Post,

所以今日發佈一個新功能,

我整左一條1頁嘅banner,可以自動攞最新嘅買賣徵求Post出來方便俾大家睇

發貼例子:
[賣] $1600 放一隻 黑有線無保HHKB, @TG cowbabe

注:
[買] <- [買] tag, banner會設為徵求指示
[賣] <- [賣] tag, banner會設為徵售指示

如果對新功能有咩建議,歡迎大家@TG cowbabe 直接聯絡,盡力為你做到最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞