175吉利汽車集氣區(2)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
人地升到巴巴聲就郁都唔郁
人地跌又關你事 吉利真係
已撈底
放心
29蚊都仲係度
晨早沽左啦 提埋水益你地都唔走
我就係輸過比呢隻仆街西股同路人,咪益下你地提你地,無人理我
慳番啖氣,自己密密食好過 鐘意坐既就坐番幾年
睇跌唔put唔入熊得個講字有咩用
都話晨早沽左 期指沽呀,入熊托咩,又無夜期走,玩牛熊正戇鳩
期指沽關個股咩事?
放咗仲mon住個股post認屎認屁
個市升話call期指賺咗,個市跌又話put期指賺咗
都唔知關隻股咩事
利申 2017走咗幾轉175依家已經冇持貨
唔洗喺度打飛機講到自己股神又明燈笑我冇放
利申 2017走咗幾轉175依家已經冇持貨
唔洗喺度打飛機講到自己股神又明燈笑我冇放

呢條友好撚煩
恆指成份股個大市出事你估唔洗跌?
係呀我認屎認屁 又唔係馬後炮
講緊你買啲嘢同隻股冇關係
咁都理解唔到仲駁嘴
Block 左就咪撚quote la ching
我主力玩期指,之前輸過比呢隻垃圾西股咪上黎提下水
恆指同吉利點會無關係,吉利係成份股,大市升可以唔跟升,大跌一定跟跌
之前我話call,就係講緊大市升果時呢隻野唔係當炒,寧願call補下血

你追下post先啦屌,我屌柒足呢隻西野好耐,成個幾月都有,又唔係做打手吹奏叫你地接貨
我都有輸過比呢隻西野,我29.5入貨添,諗住救得一個得一個,唔好比呢隻西野呃錢
幾時有話恒指同吉利冇關係?
係話你買期指唔洗係度講

吉利升咗咁多段都賺唔到仲扮股神
提期指純粹諗住幫大家幫下血
btw我吉利賺過又要話你知咩,何況我賺唔賺同我一路睇佢跌既睇法無衝突
話左提埋就算 我守承諾唔再回post

係要扮股神我都出去公海大post到扮股神啦,洗乜係呢個咁少人既post到扮,得小貓三四隻 純粹諗住益下蝕過比呢隻西股同路人

覺得我係扮就當我扮股神
串鳩人輸錢自己贏錢仲喺度扮好
又要講自己買期指賺錢喺度show off認屎認屁

你果啲鳩屎心態睇人仆街從你啲留言已經見到
講埋啲廢話喺度兜當人弱智咩
快啲收皮仲好喇
本身我都想唔回,我語氣你可能覺得我串,唔通跪係到求你地叫你地放呀

我想睇175蟹民仆街我會唔會屌柒呢隻垃圾差唔多日日屌,屌足成個月

我賺唔賺錢show off都係升前/跌前講比大家知,無馬後炮
係要睇你地仆街月頭留低一句,而家月尾番黎馬後炮笑啦 洗乜日日屌柒呢隻西股

我都輸過比呢隻野又如何,我語氣串你可能唔服氣,但遇著隻西股死攬唔放真係可以蝕好多
根本呢隻野陰跌格,講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞