118i問題

32 回覆
0 Like 3 Dislike
其實118i f20 2012年既standard, sports, m sports有咩分別
新手依排留意緊依架車
其實118i f20 2012年既standard, sports, m sports有咩分別
新手依排留意緊依架車

內籠佈置 例如軚盤 前座椅等等

仲有包圍,有d唔同

車匙個框,顏色唔同
brake disc大啲 (好似係)
新手依排留意緊依架車

仲有包圍,有d唔同

車匙個框,顏色唔同

姐係機本上,3款揸落係完全一樣,只係d美觀上既分別?
新手依排留意緊依架車

仲有包圍,有d唔同

車匙個框,顏色唔同

姐係機本上,3款揸落係完全一樣,只係d美觀上既分別?

Standard同sport就一樣

m sport有機會係避震,鮑魚唔同(上面有師兄提起)

3series係咁,1series應該都係
其實無乜分別…都係改觀野呀…內籠少少分別…m sport就用m sport避震。
呢架野換消耗品多啦…換下bmw d通病呀。無乜其它野壞

利申:馬廠做
其實無乜分別…都係改觀野呀…內籠少少分別…m sport就用m sport避震。

聽朋友講入面d sports 內籠野例如冷氣口有條紅線等等可以淘寶自己換 係咪真?同埋會唔會唔建議咁做?你介唔介意pm你問多少少

聽朋友講入面d sports 內籠野例如冷氣口有條紅線等等可以淘寶自己換 係咪真?同埋會唔會唔建議咁做?你介唔介意pm你問多少少

好呀…TG:SimpsonJai

好呀…TG:SimpsonJai

呢個先岩:https://t.me/SimpsonJai
搭單先…代friend放 118i
118i m sport
1萬9千公里
9H渡膜,4條石橋新呔(只行了一千公里)
2012年車,有牌費
2字牌,足一年牌費
擺多過渣。非誠勿擾。

放16.5

https://t.me/SimpsonJai
1萬9千公里
2012年車,有牌費
2字牌,足一年牌費
擺多過渣。非誠勿擾。

放16.5

咩色?
1萬9千公里
2012年車,有牌費
2字牌,足一年牌費
擺多過渣。非誠勿擾。

放16.5

咩色?

黑…可p.m睇相
1萬9千公里
2012年車,有牌費
2字牌,足一年牌費
擺多過渣。非誠勿擾。

放16.5

有d貴囉
我friend部120i m sport2016(display model)都係28萬出新車
118i 120i 多果100cc 真係屌曬老母

118i 係1.5turbo 三缸
120i係2.0turbo 四缸呀 大佬
查清楚先啦
一睇都知你唔係bmw fans
1萬9千公里
2012年車,有牌費
2字牌,足一年牌費
擺多過渣。非誠勿擾。

放16.5

有d貴囉
我friend部120i m sport2016(display model)都係28萬出新車

依家個車主減到15.5
1萬9千公里
2012年車,有牌費
2字牌,足一年牌費
擺多過渣。非誠勿擾。

放16.5

有d貴囉

依家個車主減到15.5

得罪講句,膜唔值錢,新呔只係吸引人
2字牌簿講,個價好似有D離地
Sport, M Sport 既 sport mode 係真 sport mode,成架車會變硬,standard 就睇返 specs有冇 sport suspension 呢樣野
搭單問 120I 1600同2000cc有咩分別
Sport, M Sport 既 sport mode 係真 sport mode,成架車會變硬,standard 就睇返 specs有冇 sport suspension 呢樣野

m3個d先會有...1仔 10零20個貨仔諗下都唔會有呢d

120i得2000cc

唔使... 買車果陣有得比你加, option 黎

叫 adaptive suspension

唔使... 買車果陣有得比你加, option 黎

叫 adaptive suspension

option你買架standard都可以full option跟著豪過d m sport tim 要講option standard可以mp包圍…大mon個d tim
講就咁買番黎…option講緊呔令同外觀內籠…原裝性能上無跟呢味野。
買架1仔無人會加個呢隻option 掛 腳車黎姐…個個速度硬唔硬都無乜用

120i得2000cc

120i得2000cc

我見28car 有1600同2000既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞