見惠康有nando's lemon and herb sauce即刻落樓下屌一屌隻燒雞先

95 回覆
94 Like 6 Dislike
Lemon and herb

真男人食

新出? 我識d款 仲停留左o係3年前

係呀,但係極辣

尋日食完,超正

去oxford探bf食過extra hot都頂唔順
好酸
nando 其實唔平 買 KFC 好過啦

垃圾 仲去屌kfc

KFC平係有原因嘅,因為垃圾
jennie

莫非 nando 又好食

莫非 nando 又好食

屌打KFC不在話下

屌你 upload變左條女 邊撚個黎

Jennie都唔識你好打極都有限

真唔識

仆街手機都冇依張圖
咁撚奇怪既

唔緊要啦,一樣啫
以為樓主奶閪鐘意配埋nando
支醬係用黎點定搽落隻雞燒?
Nando個人認為其實無想像中甘好食

利申係新加坡食過一次
Nando個人認為其實無想像中甘好食

利申係新加坡食過一次

其實係個醬好食
支醬係用黎點定搽落隻雞燒?

香港會唔會有Nando's Peri Peri marinade賣? 邊度有?

屌你 upload變左條女 邊撚個黎

香港會唔會有Nando's Peri Peri marinade賣? 邊度有?

唔似會有 我都係uk見過only
見到city super 有得賣

去左海港城CITY SUPER了,係得呢幾隻
去埋太古廣場GREAT FOOD HALL,都無

唔似會有 我都係uk見過only

睇黎要靠淘寶

去左海港城CITY SUPER了,係得呢幾隻
去埋太古廣場GREAT FOOD HALL,都無

我去返自己買o個度都冇
唔知係咪賣哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞