(有圖)點解老麥會搞成咁

114 回覆
1210 Like 23 Dislike
臘肉 0
比大陸佬收購左就咁

以前都係咁㗎喇
利申 前員工

想問下點解食炒蛋一定有蛋殻?

因為啲仆街係咁嗌早餐,一忙起來就唔理啲蛋殻㗎喇(至少我係咁),最大原因係唔會隔走啲蛋殻
比大陸佬收購左就咁

以前都係咁㗎喇
利申 前員工

因為啲仆街係咁嗌早餐,一忙起來就唔理啲蛋殻㗎喇(至少我係咁),最大原因係唔會隔走啲蛋殻

食過不下一次有紙
有錢人食早餐

唔食早餐唔健康

30幾蚊既早餐我食唔起
薯片嚟㗎
#metoo 上次食煙肉變臘肉咁款

叫我?
比大陸佬收購左就咁

以前都係咁㗎喇
利申 前員工

食過不下一次有紙

呢個可能係專登又或者忙到miss,好多客都好鍾意諗轉午市嗰陣嗌早餐,可能會因為咁而有紙
比大陸佬收購左就咁

以前都係咁㗎喇
利申 前員工

食過不下一次有紙

呢個可能係專登又或者忙到miss,好多客都好鍾意諗轉午市嗰陣嗌早餐,可能會因為咁而有紙

專登

次次都好早買
9點左右
M記好耐以前都係咁架啦

咁多年黎豬柳強既還原度已經叫好高
比大陸佬收購左就咁

以前都係咁㗎喇
利申 前員工

食過不下一次有紙

專登

次次都好早買
9點左右

老麥全天候廿四小時都係咁忙㗎喇,如果你去食麥記,見到𢴇包嗰道擺咗啲包嘅話,嗰啲包可能擺咗好耐,所以最好就嗌即製,不過你可能要冒住畀人加料嘅風險,假如勁多人買嘢食的話
老麥請埋晒啲智障拎最低工資係咁上下啦
有冇諗過我比左30幾蚊

三十幾食呢d
有冇諗過我比左30幾蚊

三十幾食呢d

有下次了
有冇諗過我比左30幾蚊

上次係惠康買成包煙肉都唔駛30蚊
有十幾塊 仲要好多肥

唉 我第一次食呢款
老麥請埋晒啲智障拎最低工資係咁上下啦

都唔知佢地點煎
屌你老母連脆香雞翼都細隻左啊

以前都係咁㗎喇
利申 前員工

食過不下一次有紙

專登

次次都好早買
9點左右

老麥全天候廿四小時都係咁忙㗎喇,如果你去食麥記,見到𢴇包嗰道擺咗啲包嘅話,嗰啲包可能擺咗好耐,所以最好就嗌即製,不過你可能要冒住畀人加料嘅風險,假如勁多人買嘢食的話

食快餐都咁多學問
金拱門
本身有標準既煎同儲存時間

睇你呢塊就似係儲存太耐造成

塊煙肉似煎耐咗多啲喎
應該硬到敲得響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞