LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #6 Asia Tour 2018開催決定

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
咁大個仔都未試過1700蚊買件衫

我1700yen都未試過

goods 件tee都唔止啦.....
daijiakaixinma~?

zundama
咁大個仔都未試過1700蚊買件衫

我1700yen都未試過

goods 件tee都唔止啦.....

daijiakaixinma~?

zundama

多謝翻譯
(睇條片果時真係聽唔明 )

轉貼

一番の宝物
香港場希望都有
收到風8月11有罪人
比起一番の宝物我想聽winding road多d
不過要等莎莎b放低左個日先有得聽

玩多次orange cider please
喺ssa聽到眼濕濕
收到風8月11有罪人

送禮勤做嘉賓

玩多次orange cider please
喺ssa聽到眼濕濕

橙汁疏打要連埋個台set
莎莎B知道呢度有jane推,就識做即刻奉上J圖俾jane迷慢慢J

第一排d人
莎莎B知道呢度有jane推,就識做即刻奉上J圖俾jane迷慢慢J

成功女人背後嘅女人
https://twitter.com/yoshihiko_oku/status/939781979926433792
GoneR🤦🏻💸

得代金引換比錢 又烚9外國人,
有冇在日本巴打可以幫手收貨
fc改左野一定要日本ac先抽到tour
又要開個新
又要開個新

外國人冇人權 煩到死
又要開個新

外國人冇人權 煩到死

無朋友係日本無電話號碼就要黃牛
但依家tc都收埋皮
又要開個新

外國人冇人權 煩到死

但依家tc都收埋皮

開張電話卡都貴, 成三四十蚊一個月, 貴過FC會費
仲要次次買都要麻煩個朋友做多個STEP, 奧運老母真係害人不淺
又要開個新

外國人冇人權 煩到死

但依家tc都收埋皮

開張電話卡都貴, 成三四十蚊一個月, 貴過FC會費
仲要次次買都要麻煩個朋友做多個STEP, 奧運老母真係害人不淺

睇pony d豬仔咪幸福
有開海外抽選
年年有香港場咪得
年年有香港場咪得

移籍星夢娛樂
年年有香港場咪得

移籍星夢娛樂

年年有台灣場機會大d
已經係啦台灣
年年都有 今年仲要兩場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞