蟈於東京遭日男圍毆至腦震盪

82 回覆
205 Like 11 Dislike
事發時現場影片未幾在網上廣傳。

又冇連登份
日本佬好波
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具
jr係經營地下鐵路嘅其中一間公司
另有網民指,中國男子在地鐵內玩手機遊戲《王者榮耀》時,望了上車的日本人一眼,即被對方毆打。
我買佢當時開大個喇叭響地鐵打機

所以要打柒佢?
另有網民指,中國男子在地鐵內玩手機遊戲《王者榮耀》時,望了上車的日本人一眼,即被對方毆打。

所以要打柒佢?

抵啦
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具

京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具

地鐵=地下鐵
JR=公司,但冇做地鐵

而且叫赤羽站末ok,赤羽又冇地鐡站
姐係你會叫上水站做上水地鐡站,火車做地鐡
傻鳩你估人地識分你係香港人定支那人咩 咪一撚樣

無錯係唔識分,以我所知個個香港人去日本都俾日本人打過添
哇,又要組團去日本抵制

所以要打柒佢?

抵啦

日本玩支那game仲要開聲玩,抵佢比人打。
點知果個原來係香港人

無啦啦打人 成個原始民族咁 咁都正皮

連登仔真係反中國反到盲撚晒

就黎連中國人去到日本比人先姦後殺都要正皮

支那人就是賤
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具

JR根本就唔係係地下鐵路
你答我啦 港鐵係咪地下鐵路吖?
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具

乜春地下鐵路, 而家東海道-東北本線有地下段咩? JR東總武-橫須賀線, JR西東西線, KCR沙中線東九龍段, 呢啲係地下鐵/地鐵?
連種交通工具指咩都未知, 泛咩指啫
下次打鳩埋香港人

唔會喇 一攞本BNO出黎 講句I am hongkonger no fucking chinese就冇事
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具

京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

JR咪就係JR囉

地鐵泛指一種交通工具

地鐵=地下鐵
JR=公司,但冇做地鐵

而且叫赤羽站末ok,赤羽又冇地鐡站
姐係你會叫上水站做上水地鐡站,火車做地鐡

赤羽有Metro南北線, JR赤羽站當然冇
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

火車囉, 未見過主線鐵路 (mainline rail) 用1067mm窄軌 1500V dc overhead line?
通勤化, 通勤型化, 捷運化, 東鐵綫你會問係唔係火車? 你會分日本電車同列車?
連日本仔都勇武,港豬

所以要打柒佢?

抵啦

日本玩支那game仲要開聲玩,抵佢比人打。

條友9up話佢開大聲,你唔好當真先啦
陣間又想炒車呀

一講到中國,個個連登仔就ff人地周街痾屎,周圍吐啖

成班死毒撚個思維去撚晒90年代?

紅字根本係事實 ff乜鳩 啱啱放監?
京濱東北線幾時變咗地鐵

咁應該叫咩?

火車囉, 未見過主線鐵路 (mainline rail) 用1067mm窄軌 1500V dc overhead line?
通勤化, 通勤型化, 捷運化, 東鐵綫你會問係唔係火車? 你會分日本電車同列車?

日本法律分地鐵同火車好清楚
JR係火車,唔洗車頭逃生門(香港九鐵都一樣)
地鐵就係地鐵,隧道細一定要逃生門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞