犧牲北京低端人口都好過冚球剷

19 回覆
2 Like 7 Dislike
一句講晒, 要北京低端人口定要KO霧霾? 你唔係咁都要猶疑下話?

習近平只係發揮緊獨裁國家既優勢, 同樣情況之下民主國家係冇可能做到
一句講晒, 要北京低端人口定要KO霧霾? 你唔係咁都要猶疑下話?

習近平只係發揮緊獨裁國家既優勢, 同樣情況之下民主國家係冇可能做到

霧霾來自低端人口

霧霾來自低端人口

無曬低端人口 -> 無人去工廠開工 -> 無霧霾
好似係咁除非唔係
北京地區都有工廠?
我應該笑嗎?

霧霾來自低端人口

好似係咁除非唔係

低端人口清晒去河北省 -> 多左人去河北工廠開工 -> 霧霾仲勁

霧霾來自低端人口

好似係咁除非唔係

On9 logic
On9 推論和on9推斷

高端人口一樣可以做工廠,
用自動化無人機器做,
仲高生產成本,耗電及污染可能仲大。
係毒霧
當然係要毒霧啦,中國人做咁多衰野,毒霧係佢哋嘅報應

提提你, D毒霧係會吹到去南韓同日本, 係唔係要南韓同日本都要為中國人做過既衰野埋單?

提提你, D毒霧係會吹到去南韓同日本, 係唔係要南韓同日本都要為中國人做過既衰野埋單?

係,只要唔好吹嚟香港就得
要幾弱智先會信趕一小堆人瞓街會改善全支那廢氣問題?

係,只要唔好吹嚟香港就得

機界五毛,其實你小學畢業未?
毒霧同低端人口有咩關係?
答啦
大陸靠奴隸支撐,冇佢地邊有人肯賤價做野
再講你唔捉工廠排未過濾廢氣廢水,又走搞ed
果然坐住個腦
大陸靠奴隸支撐,冇佢地邊有人肯賤價做野
再講你唔捉工廠排未過濾廢氣廢水,又走搞ed
果然坐住個腦

然後又係on9支那logic,將兩樣唔係有必然關係既野q拉埋一齊講,一定要人揀,咩居心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞