「濕鳩塞鷗」算唔算係時事台鄒容?

49 回覆
16 Like 9 Dislike
濕鳩仔分析形勢後有新公布

https://lihkg.com/thread/476021/page/6
今日五毛再度發動總攻擊

佢而家應該整理緊軍火庫同畫緊地圖
濕鳩仔分析形勢後有新公布

https://lihkg.com/thread/476021/page/6
今日五毛再度發動總攻擊

佢而家應該整理緊軍火庫同畫緊地圖

洗版都唔屌得 光環仲勁過港獨本土派
濕鳩聽講是中女黎
請樓主正名為時事台秋墐

中學生, 好似喇沙
中女有無咁撚得閒

喇沙幾時轉左做特殊學校?
濕鳩聽講是中女黎
請樓主正名為時事台秋墐

中學生, 好似喇沙
中女有無咁撚得閒

根據我喺連登嘅觀察,喇沙好有可能係一間視障學校
濕鳩仔場仗又打成點
今日有手足提一提我先無聊去睇 濕鳩ching每個留言硬係有一個正評

通常留言出左幾秒後就有
濕鳩仔好緊張呢啲野的
今日有手足提一提我先無聊去睇 濕鳩ching每個留言硬係有一個正評

蓋ching依家先發現?

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
五毛死晒

通常留言出左幾秒後就有
濕鳩仔好緊張呢啲野的

所以記得留返負評俾佢
濕鳩聽講是中女黎
請樓主正名為時事台秋墐

中學生, 好似喇沙
中女有無咁撚得閒

根據我喺連登嘅觀察,喇沙好有可能係一間視障學校

佢的確係喇沙
不過係住公屋而又升唔到U

有無咁撚廢、柒同醜呀, 喇沙都入唔到U
唔信囉
濕鳩仔用左幾日做research又搵到啲犀利圖片
而家係咁用張圖推#MeToo post洗版等緊人讚佢叻😂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞