牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

116 回覆
14 Like 5 Dislike
隔離我個post又識回,依個又唔識
會唔會樓主比admin block左

唔驚 咁我入去踩場

擺到明闊佬懶理

真係出手又比人話打壓港獨聲音
出聲表示冇問題又比人話雙重標準
咁撚煩 不如扮睇唔到算

admin: on9野 唔想理

唔驚 咁我入去踩場

佢剩係見到
(Show Blocked User - 巴麻美(廢青))
admin好波
好波!!!!!!

唔驚 咁我入去踩場

佢剩係見到
(Show Blocked User - 巴麻美(廢青))

覆咗啦 證明牙連唔會亂block人嘅

擺到明闊佬懶理

咁撚煩 不如扮睇唔到算

shit
即時炒車

admin對唔住 原諒我

擺到明闊佬懶理

咁撚煩 不如扮睇唔到算

shit
即時炒車

admin對唔住 原諒我

me too
會員「濕鳩塞鷗 #22858」已永久禁言
根據記錄該會員於短時間內使用重複內容回覆大量舊文進行洗版
過往曾禁言七天作警告並以公告勸喻後情況反而日漸嚴重

最近七日該會員以每日平均 88 次推舊文,最嚴重情況 1 小時內推 43 個不同主題
嚴重影響其他會員之使用體驗,故已將其會員帳戶永久禁言

終於做嘢
牙連

不回家了
admin ho ball
遲到好過冇到
呢下至少令我覺得連狗係好過早洩小小

祖連相爭,會員得利
admin ho ball
遲到好過冇到
呢下至少令我覺得連狗係好過早洩小小

祖連相爭,會員得利

有競爭有進步呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞