求救]你的連線不是私人連線

40 回覆
3 Like 4 Dislike
好多網站都會彈出黎

你的連線不是私人連線

攻擊者可能會試圖從 www.instagram.com 竊取你的資訊 (例如密碼、郵件或信用卡資料)。瞭解詳情
NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID
Subject: search.dnsadvantage.com
Issuer: RapidSSL SHA256 CA - G3
Expires on: 2017年9月18日
Current date: 2017年12月3日
PEM encoded chain:

www.instagram.com 通常使用加密方式保護您的資訊。但 Google Chrome 這次嘗試連線到 www.instagram.com 時,該網站傳回了異常且錯誤的憑證。這可能是因為有攻擊者企圖偽裝成 www.instagram.com,或是受到 Wi-Fi 登入畫面影響而造成連線中斷。不過請放心,Google Chrome 已及時停止連線,並未傳輸任何資料,因此您的資訊仍然安全無虞。

目前無法造訪 www.instagram.com,因為這個網站使用 HSTS。網路錯誤和攻擊行為通常是暫時性的,因此這個網頁可能稍後就會恢復正常狀態。

轉左用FIREFOX都會彈D類似既野出黎
試過清SSL
改 如果沒有憑證或只有一個憑證時,不提示用戶端憑證選取>啟用
都無用 但通常個網過一陣就會上到
一陣得一陣唔得咁
還原左個WINDOW10都無用
唔關防毒事因為我根本無裝防毒

跪求電腦大神打救
三萬蚊 過夜
你隻router雞泥炸
LINKSYS 用左4,5年架啦
關個ROUTER事?
可以點搞 跪求
dns
Trust 翻張root cret 就ok

Btw Instagram 好似係用digital ocean 做CA 巴打你疑似入左假網站
之前我都發生過
搞一大輪發現熄撚咗Malwarebytes個web protection就得
Trust 翻張root cert 就ok

Btw Instagram 好似係用digitalcert 做CA 巴打你疑似入左假網站
Trust 翻張root cert 就ok

Btw Instagram 好似係用digitalcert 做CA 巴打你疑似入左假網站

好多網都會咁 FB IG
同埋我都係CLICK返個BOOKMARK 一時得一時唔得咁
之前我都發生過
搞一大輪發現熄撚咗Malwarebytes個web protection就得

但係我無裝防毒
我部機新砌 裝左好少野炸
換另一個 browser 都係咁?
用緊乜dns? 有冇試過 set 做 8.8.8.8 同 8.8.4.4?
換另一個 browser 都係咁?
用緊乜dns? 有冇試過 set 做 8.8.8.8 同 8.8.4.4

用過EDGE FIREFOX CHROME
都要有類似既野
而家試 等陣上黎報告
我呢排都成日係咁唔知做乜
Pccw?
電腦個時間?
電腦個時間?

自動更新 應該無錯
我都改過幾次
Pccw?

係呀屌 以前成日壞
近年都好似無咩事架
由於我電話連左WIFI之後都成日上唔到網 一用返4G又上到
上面又有巴打話我個ROUTER係雞
所以我岩岩RESET左個ROUTER 等陣再上黎報告
樓主我呢排都係咁我都係用緊pccw
唔知做乜一時又上到一時又彈出黎
HKBN呢排又係咁
HKBN呢排又係咁

照咁睇黎應該唔關個人電腦既事
我都係咁囉唔知做乜9,番到屋企都要用data
利申HKBN
我都係咁囉唔知做乜9,番到屋企都要用data
利申HKBN

等我仲搞咁耐 我網上含
連唔到FB果下煩 用唔到模擬器打機 D GAME全部用FB登入
樓主我呢排都係咁我都係用緊pccw
唔知做乜一時又上到一時又彈出黎

#metoo
又係一時時咁好撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞