[D100] 陶傑專唱反調引關注 李慧玲:CUT 陶傑蘋果專欄 ! !

20 回覆
2 Like 30 Dislike
李慧玲為你拆解陶傑言論方程式
https://www.youtube.com/watch?v=bMdQQcq9S4E

李慧玲提議,要陶傑作出改變就要CUT佢專欄,降低他的市場價值

快啲backup
啱呀啱呀
陶傑連登都係個別例子

支持真普選同港獨只係個別例子
大多數人支持共產黨
啲女人真係好小氣
成日做埋啲陰濕野
唔啱聽就趕盡殺絕,同共産黨有咩分別?
所以話中國蝗蟲區係冇可能和而不同
唔啱聽就趕盡殺絕,同共産黨有咩分別?

佢唔係一向都係咁嫁咩?
對習近平就勁撚包容,十集節目十集都係習大大前,習大大後,聽撚到想嘔
說好的言論自由呢?
大口依條廢閪
幾時收皮?
左膠唔係保護言論自由架咩?
對習近平就勁撚包容,十集節目十集都係習大大前,習大大後,聽撚到想嘔

認賊作父就係呢啲,日日阿爺前阿爺後

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
我第一次聽佢講野 都覺得佢
呢條八婆抵佢當年畀商台炒
李慧玲為你拆解陶傑言論方程式
https://www.youtube.com/watch?v=bMdQQcq9S4E

李慧玲提議,要陶傑作出改變就要CUT佢專欄,降低他的市場價值

快啲backup

李慧玲俾商台cut節目之後有改變過 ?
憑咩話CUT專欄就改變到人
李慧玲原本都想post metoo
屌你老母19

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞