有冇人更新左ios係咁彈app 鎖mon

345 回覆
75 Like 5 Dislike
我改到11月 就冇事了

你襯而家update beta啦 唔通一直改11月咩

點update beta?

https://beta.apple.com

岩岩打電話問左APPLE IT
佢叫我唔好咁做
話有好多人都有呢D事發生 宜家收集緊D數據
叫我等出新IOS
我改到11月 就冇事了

你襯而家update beta啦 唔通一直改11月咩

點update beta?

https://beta.apple.com

岩岩打電話問左APPLE IT
佢叫我唔好咁做
話有好多人都有呢D事發生 宜家收集緊D數據
叫我等出新IOS

咁你等下
我都係比個建議 因為用緊冇事
Apple仲未有動靜既
我部iphone7plus 今朝都係咁 reset all setting就無事 不過set返晒d野好撚煩
唔係用家問題咩 之前見果迷好串架wo
仲咩撚潛晒水啊
盲撐蘋果既人係弱智d架啦
岩岩去左apple store, 要去reset all setting, reset到識彈呢張wallpaper就無事

原來大家都係咁,仲搞到我RESTORE佐次,
仲係不停關機RELOAD
好彩冇reset
改日期就冇事
證明左iOS 11既正式版 都係beta之一

我都係 reset 完仲係咁 得改日期有用
岩岩去左apple store, 要去reset all setting, reset到識彈呢張wallpaper就無事

朝早reset完都係咁

我都係 reset 完仲係咁 得改日期有用

我都差d 就reset, 好彩見到有人轉日期就搞掂
係開鎖果下先會咁

朝早reset完都係咁

有無出呢張wallpaper? 之後再reset多一次
藍精靈話鳩我,邊L 個教你改date.
琴晚熄左電話訓 今朝再開留無事
琴晚熄左電話訓 今朝再開番無事
淨係覺得打字突然lag 左好多
琴晚飯撚到我點 直接訓教
今日終於間有同路人
我改一改時間就用得 12/1
部電話同我生活既時間有時差
02122017傳說中既千年虫
我搞左成朝先搞惦 好彩睇到呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞