全支那的低端人口,聯合起來!!!

39 回覆
34 Like 3 Dislike
打倒共產黨!!!
今時今日共產黨仲可以話自己係馬克思主義嘅追隨者真係笑撚死人,不如學北韓咁取消咗佢算撚數喇!!!
唔好阻中共行精英主義啦

共產黨越玩越大都好,我都睇死班支那人唔會做得出啲咩.
瞓街都要和諧
登登登
中華人民共和國信奉馬克思主義,領導無產階級打倒資本主義.

低端人口最擁護共產黨
低端人口最擁護共產黨

祗限 支那人
低端人口最擁護共產黨

唔好阻中共行精英主義啦

「精英」
我都想知唔係精英嘅人做咗精英會點
唔好阻中共行精英主義啦

「精英」

而家香港咪有辨你睇囉,你睇下波叔同班建制
唔好阻中共行精英主義啦

「精英」

起碼佢地未做到消除真嘅精英(其實香港嗰啲都嚇走晒),支那係做緊
唔好阻中共行精英主義啦

「精英」

起碼佢地未做到消除真嘅精英(其實香港嗰啲都嚇走晒),支那係做緊

由反右運動開始已經做𡁵啦,最後一批有良心嘅人已經喺1989年死曬
我一早就話撚左講歧視,鬼佬遠不及華人
乜撚野移民畀鬼佬歧視恰
你望下大陸
土改大躍進文革餓死打死自己咁多人都無倒台,區區低端人口仲要無力反抗,加上現今科技監控言論,中國人係唔會有推翻中共既鬥心同能力,其實最鐘意就係走佬
土改大躍進文革餓死打死自己咁多人都無倒台,區區低端人口仲要無力反抗,加上現今科技監控言論,中國人係唔會有推翻中共既鬥心同能力,其實最鐘意就係走佬

都係教育問題,所以中國人就係賤

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚

呢兩日啲五毛好似失曬蹤

呢兩日啲五毛好似失曬蹤

乜撚野移民畀鬼佬歧視恰
你望下大陸

乜撚野移民畀鬼佬歧視恰
你望下大陸

其實唔可以話中國人歧視中國人,中國本來就係由唔同國家統一出嚟嘅國家
乜撚野移民畀鬼佬歧視恰
你望下大陸

其實唔可以話中國人歧視中國人,中國本來就係由唔同國家統一出嚟嘅國家

起碼南方同北方已經差天共地

支那人沒有一個是無辜的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞