日丸龜製麵全購「譚仔三哥米線」 計劃進攻珠三角

131 回覆
54 Like 7 Dislike
收購唔係好事, 好快加價
希望唔好變到佢啲烏冬鋪咁
又細兜又貴又難食
有感三哥同譚仔會又貴又難食,好似啲拉面咁7,80一碗
譚仔這一家

我都唔想
唉,窮人恩物都無埋
溏心風暴終於可以拍到4啦
係咪會有架妹煮米線俾你食

丸龜自己D舖都未 幾時輪到米線舖

丸雞製麵仲要搵啲c9 途手嗱啲烏冬比你食 雖然個製法係咁,但係班c9/呀叔呢頭了完鼻屎個頭就嗱野食比你地
TBB又有劇本了

團圓2
譚の仔
譚の仔

三郎
三哥都買埋
譚の仔

三郎

中華米そば三郎
架仔好波
3哥d雞肉會唔會變埋難食雞柳
希望唔好變到佢啲烏冬鋪咁
又細兜又貴又難食

以後d雞用哂阿美波雞得唔得啊
以後d雞用哂阿美波雞得唔得啊

腩肉轉鹿兒島黑豚
北海道勿演
兩兄弟爭咩啊
打和啦super
丸龜令兩兄弟走返埋一齊

自己拎個盤去廚房阿姐面前,阿姐會問:你腰咩咪跣?你講完胡麻十小辣天婦羅米線,啊姐就會叫入廚房:E過胡麻十𨳒辣天苦囉米跣,你忍唔忍野?你答完凍檬水阿姐已經叫水吧:加多杯凍能死。

呢個時候,你又會見到裏面阿組,隨手拿起一堆米線,但又經驗豐富地碟碟一樣都食你唔飽份量,你見到阿姐面對洪洪熱烈爐火,不禁刷一額冷汗,再捽捽鼻。阿姐揮一揮衣袖,不帶走一片頭皮。你俾完錢,坐低望住碗麵上,感受到各種特色。無錯,就係人情味。

你都未欣賞完品嚐完碗麵,清潔阿姐已經行你面前:你死完未啊?大吉利是,一條硬漢老虎毛都打死一條你問死完未?啊,原來阿姐係講你食完未,食完就幫你收盤,因為D食客食完都唔會自己去放回收盤。

你快快咁食一口,呢個時候因為食太快,個麵又太有特色,你就忍唔住食幾啖麵含一啖湯,一野噴落個阿姐身上「hi! 咁難食點食呀! 」

咁個店家就知你係行家 會追出黎打7你
自己拎個盤去廚房阿姐面前,阿姐會問:你腰咩咪跣?你講完胡麻十小辣天婦羅米線,啊姐就會叫入廚房:E過胡麻十𨳒辣天苦囉米跣,你忍唔忍野?你答完凍檬水阿姐已經叫水吧:加多杯凍能死。

呢個時候,你又會見到裏面阿組,隨手拿起一堆米線,但又經驗豐富地碟碟一樣都食你唔飽份量,你見到阿姐面對洪洪熱烈爐火,不禁刷一額冷汗,再捽捽鼻。阿姐揮一揮衣袖,不帶走一片頭皮。你俾完錢,坐低望住碗麵上,感受到各種特色。無錯,就係人情味。

你都未欣賞完品嚐完碗麵,清潔阿姐已經行你面前:你死完未啊?大吉利是,一條硬漢老虎毛都打死一條你問死完未?啊,原來阿姐係講你食完未,食完就幫你收盤,因為D食客食完都唔會自己去放回收盤。

你快快咁食一口,呢個時候因為食太快,個麵又太有特色,你就忍唔住食幾啖麵含一啖湯,一野噴落個阿姐身上「hi! 咁難食點食呀! 」

咁個店家就知你係行家 會追出黎打7你

一乾三濕呢?
最後可能轉個手賣俾大陸財團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞