模擬飛行集中討論區(23) 年尾大清算

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
[最新燒熄]REX SKY FORCE 3D released,同時REX Texture Direct+Soft Cloud已經下架,宣佈收皮
https://fselite.net/news/rex-sky-force-3d-released-fsx-fsx-se-p3dv1-4/

係咪等同於ENVTEX

=AS16+ASCA
邊個好會D
等測試報告
好似都仲係要用原本P3D內置嗰個油量來改實際油量
CS 757 FS9 年代好似有VC 同冇 VC 分開賣
下,係架咩
佢fs2004第一次出個陣就買都唔覺
RR 足夠

RB211 啲聲 夠嘈
但美國個幾間係咪用PW 多?
真係唔明引擎都要拆出來賣
屌你唔好拆埋overhead panel
無睇readme.txt ?
咩位置上空,會唔會OpenLC configurator 問題
兩樣都有啲
我果個有,係海盜開心
有無人知我個dream set 現實整唔整到
3 axis motion sim base +AR + physical panel (依樣世界有好耐)。
3 axis motion base 網上有好多﹐但好似無咩整合好既產品﹐唔係買完裝好就用得。至於AR ﹐我好似無見過﹐VR 就有。
留返d銀買787算
有冇人試左skyforce3D??
Orbx global , openlc , open eu , openlc na , openlc sa , tree hd , light , lowi

上次裝個ftx central 都有出返openlc 果啲 今次無,可能我中間del過,但係照加入addon secenery 都得就由佢
貼圖錯誤 關唔關我個setting事

試下執下啲addon secenery 既位,會有分別

我之前都係咁,所以orbx 好在係crack

無想像中咁好用,要夾本身啲景

唔想煩就就咁買global 都夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞