明日花綺羅「全套天價」曝光!台灣賺外快揭暗黑內幕

277 回覆
172 Like 8 Dislike
炫耀性消費…真係搵女,更高質都唔應該係呢個價錢…

不過有時候,越貴越多人爭住要…
朝桐光
整容失敗都仲咁高身價?
d奶假嫁

成個人唔知有邊忽係真

波地好似係真,但樣大執過,以前大鼻細眼,主打鳩叫風格,當年其實好J過而家,而家成日扮女神上菜睇起身真係冇癮
想玩麻倉憂
天使萌同園田呢
有錢玩處都得啦
洗撚比咁貴屌個萬人肉便器

想玩嘉情bb ,可能有錢都無得玩
成個膠公仔咁都咁貴
大橋未久就值依個價 佢
桃谷 有無
正過明日花

rion呢
Rio呢
桃谷 有無
正過明日花

正好多啦
其實唔係個個av都肯出黎做.....
啲男優屌佢有錢收 你地屌就要比錢

去日本應徵AV男優好過 有得屌又有錢收

見你係新人比個「五十路」你....

真係咁撚理想囉下下比你屌高橋三上咩

屌翻十年八載豬扒先諗靚女啦新仔
你唔見靚女女優來來去去都嗰堆男優咩
剩係係日本請個一線女星至少要200萬yen/hr
啲男優屌佢有錢收 你地屌就要比錢

去日本應徵AV男優好過 有得屌又有錢收

見你係新人比個「五十路」你....

真係咁撚理想囉下下比你屌高橋三上咩

屌翻十年八載豬扒先諗靚女啦新仔
你唔見靚女女優來來去去都嗰堆男優咩

係咪投資者黎
日本人好尊重AV女優,你估有幾個臭錢就比你屌咩

又黎 同日本人唔食三文魚一樣
d奶假嫁

成個人唔知有邊忽係真

波地好似係真,但樣大執過,以前大鼻細眼,主打鳩叫風格,當年其實好J過而家,而家成日扮女神上菜睇起身真係冇癮

石頭波都真

石頭咩?好似都差唔多十年,唔係好記得了,當年就睇過套佢著兔女郎之類既衫比人屌,叫到拆天咁掂一掂就捉實男優隻手好肉緊,屋企冇人開聲睇幾過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞