如果澳牛班伙記去做空少會點?

220 回覆
541 Like 5 Dislike
呢個POST真係忍唔住要login回一回
笑到我gap gap聲

紅van機師 + 澳牛空少
飛南美都可能只係要四個鐘

飛就四粒鐘
兜晒成個亞洲上滿客先起飛

overbook都照上 喂後面企入啲啦屌你老味 得唔得, 下站台灣個幾鐘有人落架喇, 企陣啦
笑到我gap gap聲

好撚唔和諧嘅和諧式客機
有次食完排隊俾錢,前面個阿姐同收銀老板娘投訴俾伙計用粗口屌。老板娘同阿姐講唔好意思,之後大r叫:「屌你老母,又邊撚個講粗口呀?」
有次食完排隊俾錢,前面個阿姐同收銀老板娘投訴俾伙計用粗口屌。老板娘同阿姐講唔好意思,之後大r叫:「屌你老母,又邊撚個講粗口呀?」
笑到我gap gap聲

好撚唔和諧嘅和諧式客機

由香港同澳洲研發嘅「Harmony」將延續「Concorde」神話

今年十大好笑
屌你老母喺度傾傾傾 快撚啲食啦洗唔洗成村人等你一個呀 我唔撚洗食呀
食完,送2個降落傘開機門踢落機。太平洲上空有2個位有無人等緊?

出面幾位 渣渣林入黎坐
係公司笑到停唔撚到
屌你老母喺度傾傾傾 快撚啲食啦洗唔洗成村人等你一個呀 我唔撚洗食呀

先生唔好睇戲啦食啦
飲咩?

Check in 果時已經諗定食乜

澳牛因為態度差而出名
噉樣做gimmick都可能有得做
此帖必火
嘢飲陣間叫,食咩即刻講!
食乜5秒要講完,唔好同我講人權!
食完,送2個降落傘開機門踢落機。太平洲上空有2個位有無人等緊?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞