cc台師兄真係好犀利, 連中共清理低端人口都搵到位宣布勝利😂

37 回覆
2 Like 13 Dislike
聽聞佢地轉貼完陶傑篇文之後又嚇到五毛唔見哂了😂😂😂

話說頭先先留意到
扮靚環境...?
😂
又證明堡主有針係北京

蔡奇應該係跟堡主
又證明堡主有針係北京

呢D機密野唔好隨便講,ok?

雜種知道支爆在即
而家日日諗緊應該投靠美國定投靠堡主😂
又證明堡主有針係北京

呢D機密野唔好隨便講,ok?

雜種知道支爆在即
而家日日諗緊應該投靠美國定投靠堡主😂

五毛唔敢入黎

yes

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
我係堡主條針

濕鳩濕鳩又搵到啲勁圖片嚇到班五毛唔見哂😂😂😂
呢個post三日內都係呢條撚屌自推
又周圍喺其他post貼你嗰張閪圖
你究竟想點撚樣呀弱智

頂唔順block左
你究竟想點撚樣呀弱智

頂唔順block左

唔好咁, 人地覺得自己打緊仗架😂
你究竟想點撚樣呀弱智

頂唔順block左

最煩唔係啲咩list同濕鳩圖
係佢成日推人地啲post block咗佢都會睇到佢推post
啲五毛成日比CC台啲鍵國勇士嚇到唔見哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞