繼北京後,深圳亦傳驅趕「低端人口」

170 回覆
215 Like 3 Dislike
中共自製炸彈

如果佢地聯合反共慘黨 香港跟唔跟好

炸咗支聯辦佢

從來未試過咁支持中國

屌你老母陣間清黎香港呀

香港已經畀妖魔做緊啦!

不過用唔同嘅理由及方法,無支那噉難睇!
從來未試過咁支持中國

屌你老母陣間清黎香港呀

香港已經畀妖魔做緊啦!

不過用唔同嘅理由及方法,無支那噉難睇!

清曬入連登啦
支那低端人口來晒香港!
其實係全國各省玩獨立,可以精彩過 Soviet union collapse
學黃子華話齋 想做低失業率 就做低失業嘅人
中共依家就做低貧窮人口

Literally 滅貧
張建宗學嘢啦

建設小康社會捷徑
人均GDP超英趕美不是夢
深圳廣州呢d都幾多阿差同黑鬼

呢班人會點?
深圳廣州呢d都幾多阿差同黑鬼

呢班人會點?

唔會點搞呢班人
就算趕走都會禮貌請走
中共唔會想得罪阿非拉一帶一路國家
香港幾時跟佢老母閪
清哂啲廢老南亞狗
呢班人聚埋一齊會係股強大反共力量,習近平逼狗跳牆遲早催生出新一個毛澤東
呢班人聚埋一齊會係股強大反共力量,習近平逼狗跳牆遲早催生出新一個毛澤東

呢班人都冇乜點受過教育,又點會識呢啲嘢
香港都要驅一驅d低收入人口,國際超一線大都會係唔需要貧窮線下面果100萬人

下一步要趕收入中位數以下果D,到時香港人口應該得番三百萬左右

內地派系鬥爭劇烈,只要反習嗰班權貴煽動下就得

出唔出到一個葉利欽都成問題,依家習種玩撚曬
唔怪得少左五毛

被清除
會唔會走過黎香港

滅亡時會大舉入侵
其實佢想搞乜 ? 驚恐襲 ?

A. 上山下鄉2.0
B. 趕人入內陸,禁海令,鎖國
C. Why not both

講起呢樣,前排睇到話支那禁燒煤取暖,一定要用天然氣
但係鄉村乜乜柒柒哪有管道拎到天然氣咩
而且天然氣咁撚貴,農村人口邊撚到買得起
結果,依家聽聞北方好多地方都捱緊凍
呢個時候再趕班外省人返去

大躍進2017

出唔出到一個葉利欽都成問題,依家習種玩撚曬

好難講,或者有啲低調到反習都無人知嘅大老虎暗中煽動
學黃子華話齋 想做低失業率 就做低失業嘅人
中共依家就做低貧窮人口

香港應該跟隊,驅趕低端蝗同奶共份子離境

宜加係奶共份子掌權
唔怪得少左五毛

被清除

重好撚多圍攻緊
從來未試過咁支持中國

屌你老母陣間清黎香港呀

所以咪話連登仔眼光幾短淺

幾低質

一炮過送成億人黎香港,咁仲唔融合?
如果中共殺返幾億窮人,係對人類文明一大貢獻
全中國排華

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞