[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (22)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜
汀九橋
⬇️❌⬇️

唔知又做乜鳩
又要分上下層行車
汀九橋
⬇️❌⬇️

唔知又做乜鳩
又要分上下層行車

又強風管制
汀九橋
⬇️❌⬇️

唔知又做乜鳩
又要分上下層行車

又強風管制

thx
好彩算快過
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗
唔知係咪關爆水管事 巴士好吉
成個下層冇人坐
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗

落咗巴士做懦夫 不過都要遲
坪石啱啱又撞
的士X九巴
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗

我就係搭死火果架旅巴

架車keep 住好慢好水滾,最後去到中線打柴

有幾個女人想落車行去前面個巴士站(果陣架車係中線架 )

司機仲提佢地好危險,班女仲話你當我傻架咩,梗係冇車先行啦

跟住左線有其他村巴停低,俾我地上 好有愛,聽到司機用walkie 叫其他司機keep 住黎幫手上客

果幾條女真係on9

明明架車死左火,都仲要司機駛前少少去巴士站,司機已經話打返去公司問安排,d 女又話點安排我都要落車先架啦,唔會冇了期咁等囉

真係得d 女人係度嘈
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗

我就係搭死火果架旅巴

跟住左線有其他村巴停低,俾我地上 好有愛,聽到司機用walkie 叫其他司機keep 住黎幫手上客

果幾條女真係on9

明明架車死左火,都仲要司機駛前少少去巴士站,司機已經話打返去公司問安排,d 女又話點安排我都要落車先架啦,唔會冇了期咁等囉

真係得d 女人係度嘈

我見到中綫嗰架有人落車
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗

我就係搭死火果架旅巴

果幾條女真係on9

真係得d 女人係度嘈

我見到中綫嗰架有人落車

女人做乜都要考牌
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗

我就係搭死火果架旅巴

果幾條女真係on9

真係得d 女人係度嘈

我見到中綫嗰架有人落車

女人做乜都要考牌

邨巴佬好團結 尋日屯公我果架去觀塘邨巴壞左
隔離公司幾架邨巴去觀塘停低上埋我地
老龍觀塘方向
畢架山中慢綫
兩架旅遊巴唔知搞乜

封咗兩條線

終於碌到落新蒲崗

我就係搭死火果架旅巴

果幾條女真係on9

真係得d 女人係度嘈

我見到中綫嗰架有人落車

女人做乜都要考牌

邨巴佬好團結 尋日屯公我果架去觀塘邨巴壞左
隔離公司幾架邨巴去觀塘停低上埋我地

好撚有義氣
荃灣路做乜撚呀 屌你老母

一齊塞
龍門路又爆水管
龍門路又爆水管

今朝爆啦...宜家都未整好
龍門路又爆水管

今朝爆啦...宜家都未整好

紙紮水管

一齊塞

快線有救護車停低,
慢線有私家車慢駛。
又係呢d時間
又係荃灣路

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞