有無人好憎guardians of the galaxy

61 回覆
21 Like 99 Dislike
特別適合係戲院睇

係戲院睇第2集 覺得超級好睇

之後係屋企睇返第1集覺得悶悶地

好後悔無係戲院睇第1集
gotg2係戲院睇完1次
因為唔太記得1講咩所以覺得唔太好睇

前日又係屋企睇多次先覺得好睇
你地淨係識屌柒我
到而家都未搭到我有咩好睇
Marvel撚太on9定唔見晒
你地淨係識屌柒我
到而家都未到我有咩好睇
你地淨係識屌柒我

冇人care你覺得好唔好睇...
你係要做怨婦咪自己推飽佢
你地淨係識屌柒我

無人care dc救唔救到
仲要開po問
你估你ceo?
人地成套玩緊80s pop culture 喎
唔係美國人又唔係個個年代大睇唔明啲笑位都好正常啫

明同好唔好笑係兩回事
不過logic呢D野你小學未教唔明都好正常

就係因為要你明先會覺得好笑
你地淨係識屌柒我

無人care dc救唔救到
仲要開po問
你估你ceo?

吓?ceo先可以開post?
咁你一定係KF
不過放心啦KF,gotg大家收貨,唔使救
大家淨係有興趣救dc
點解GOTG 有咁多死忠好大原因係大家有80's nostalgia
有一大部分人都係同starlord同一個年代長大
套戲玩番80年代流行元素咪受歡近囉
有attachment吖麻
加上啲音樂係marvel戲系列嚟講用得好夾
有好多歌一播啲回憶就番哂嚟
唔同某啲marvel戲啲配樂嚟嚟去去都係咁
如果唔係又點會明明漫畫又唔hit 主角又唔hit
但GOTG1都可以hit爆咪咁解囉 咁簡單
人地成套玩緊80s pop culture 喎
唔係美國人又唔係個個年代大睇唔明啲笑位都好正常啫

明同好唔好笑係兩回事
不過logic呢D野你小學未教唔明都好正常

就係因為要你明先會覺得好笑

跟本正
Take my hand Peter😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞