【連登有緣人】想請位絲打去北海道

384 回覆
19 Like 1825 Dislike
是咁的
原本13/12 - 20/12 全家去北海道玩
訂好晒機票, 酒店/airbnb
點知中途因為有啲事
同ex 分開咗
但係佢比晒機票酒店錢
所以而家就多咗個位 我又唔想嘥
膽粗粗就上嚟開post
當然係包機票酒店啦
但係轉名費用同使費就自己出返

個行程就應該係咁
13 Sapporo
14-15 Otaru + Yoishi
16-17 星野 tomamu
18 Sapporo
19 旭川動物園 (Day trip)
20 Sapporo

招絲打要求:20 - 25歲 合眼緣就得架啦 我冇乜所謂 最緊要有禮貌

麻煩嘅地方就係
1. 要同我全家一齊旅遊 雖然我阿爸阿媽阿哥阿嫂都好nice 但係最重要都係有禮貌
2. book 嘅全部都係1廳3房 所以要屈就同我訓同一張床 我唯一可以保證就係我唔會做任何嘢

如果覺得係好無理嘅話就等呢個post沉啦 我唔會自己推或者瘋狂再出post 我自己去都冇問題

不過如果真係有興趣嘅話就睇加密啦 我有辦法相認 釣狗公嘅巴打就可以慳返啲時間啦 我冇乜時間理你哋

利申:24歲 178 男 一啲都唔肥
再利申:ex actively做連登cd-rom 如果妳唔想蝕底嘅話 you know how to find me

3唔撚識7 死狗公on99
你冇朋友既咩
你無親戚朋友?
肯去既唔係Cheap雞就係無腦
“同我訓同一張床”
笑左出聲
笑撚死
厚面皮到呢
想搵翻ex就自己打俾人啦
this post must hot , lau ming sin
證明你ex飛你係冇錯
點解男唔撚得
btw想請絲打上酒店扑野
只求合眼緣
就咁睇呢段野都feel到你個人好撚麻煩
同你去真係on99
我屌你老母
想搵翻ex就自己打俾人啦

開得咁既po已經睇清佢係乜人啦
最撚過癮係佢個句再利申
證明你ex飛你係冇錯

重點
用下腦啦毒撚
邊有人3唔識7同你訓埋同一張床
到最後你搵到人同你去我幫你含又點話
同你訓咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞