★[低端人口]東亞縮皮削大澳分行櫃枱 廢老反對

44 回覆
0 Like 14 Dislike
嗰批廢老,以前後生時代學做掌櫃打算盤咁容易都要學幾年

仲旨意學IT嘢

仲旨意學IT嘢

叫你返工,你又唔肯,你都係咁上下

仲旨意學IT嘢

叫你返工,你又唔肯,你都係咁上下

搵到工未呀高瑞老貓
原來大澳有1000人
佢地終於都知自己廢啦
我果邊都 cut 咗啲 ATM

其實ATM都有成40年歷史,唔明點解會唔識用

(假設現在80歲,當時只係40歳)
我果邊都 cut 咗啲 ATM

其實ATM都有成40年歷史,唔明點解會唔識用

(假設現在80歲,當時只係40歳)

https://youtu.be/6xmujTYTqI0
低端人口,呢個名詞仲勁過廢青廢老,一針見血

no money no talk

低端人口=/=一定窮(例如旺角 d大媽舞)

樓豬=低端人口

u are chi na pig

老貓,你也是中國人

hk人

低端HK人

no money no talk

樓豬=低端人口

老貓,你也是中國人

hk人

低端HK人

中端
好老實

堆上左老紀的十個有九個是學野好難

有教佢地用過電話都知

少少野 就話是咪壞左
點解入唔到

月明人地叫你 設定>>xxx

低端垃圾
好老實

堆上左老紀的十個有九個是學野好難

有教佢地用過電話都知

少少野 就話是咪壞左
點解入唔到

月明人地叫你 設定>>xxx

唔明佢地後生時代點生存

真係做下 菲傭工作(煮飯洗衫)咁就天之驕子?

樓豬=低端人口

老貓,你也是中國人

hk人

低端HK人

中端

哪來的中端

樓豬=低端人口

老貓,你也是中國人

hk人

低端HK人

中端

哪來的中端

日本電器有 AV端子(AV cable插口)

老貓,你也是中國人

hk人

低端HK人

中端

哪來的中端

日本電器有 AV端子(AV cable插口)

你邊算係中端
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞