大家知道為什麼最近五毛減少了嗎?

54 回覆
122 Like 3 Dislike

五毛點睇何志平一帶一賂為國捐軀

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron = Epiphany、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

五毛好撚驚,唔敢入黎

係咩?
五毛好撚驚,唔敢入黎

係咩?

五毛好撚驚,唔敢入黎

低端五毛dewi你咪入撚咗黎囉

五毛好撚驚,全部入曬黎

勸Ching 唔好同關愛座作對
佢話你係五毛就係五毛
啲死低端最撚鍾意放大加粗啲字體刷存在感

做乜改名呀五毛

勇清一屌,JR等即刻開工
勇清一屌,JR等即刻開工

屌,笑撚死,入黎撚下樓主條低端On9炸

係你就唔使即刻開POST啦
至於中國專有之五毛黨,天生平庸渺小,開一個臉書空帳號,收廉價而做打手,這種生物,是躲在濕暗的角落中覓食的蟑螂群。在昆蟲之中,蝴蝶是高端,蟑螂是低端;正如在動物之中,大象是高端,老鼠是低端。
發唔發現五毛見到19陶篇文見光死

證明我唔係5毛

證明你夠勤力
搭緊硬座火車返鄉下都要幫國家出力
連狗要貫徹落實雜種指令清退全部五毛

無家可歸的五毛

最近好多鋪頭都收5毫
我銀包都少左好多5毛
開始認同中共
低端、低等、低賤既人口的確會污染一個地方
清理曬當堂非常乾淨
人從來都唔平等
至於中國專有之五毛黨,天生平庸渺小,開一個臉書空帳號,收廉價而做打手,這種生物,是躲在濕暗的角落中覓食的蟑螂群。在昆蟲之中,蝴蝶是高端,蟑螂是低端;正如在動物之中,大象是高端,老鼠是低端。
--陶傑

問過生物學嘅權威未? 鼠勁過象㗎

呢班直頭掃埋去海外

呢班直頭掃埋去海外

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞