[26]純粹講玩 40k內咩車好

54 回覆
0 Like 0 Dislike
40k內啡鈴/街車有咩好玩
有無巴打玩過z1000, 40k內買到2005年左右既盤掂唔掂
有無巴打玩過z1000, 40k內買到2005年左右既盤掂唔掂

預多2萬整車
想玩D咩先? 慢遊? 跑街? 玩山?
想玩D咩先? 慢遊? 跑街? 玩山?

乜都玩,公路山路

預多2萬整車

通常壞啲咩?
RC390
性價比就Mt07

申利:揸Mt07,揸左三年冇小毛病冇大問題

要加多少少 390都唔錯 值得留意下
推推先
睇下仲有咩揀

預多2萬整車

通常壞啲咩?

正常消耗品
你仲要預佢啲野比人扭殘
小弟揸左兩個月07,想轉返細車,可能轉z300,有無巴打玩過z300?
小弟揸左兩個月07,想轉返細車,可能轉z300,有無巴打玩過z300?

揸唔掂?

揸唔掂?

唔會揸唔掂,好易操控。但個感覺好快厭,覺得細車好feel啲。

揸唔掂?

唔會揸唔掂,好易操控。但個感覺好快厭,覺得細車好feel啲。

可以下下盡?

揸唔掂?

可能我都有類似想法
所以唔玩大車

揸唔掂?

可以下下盡?

又唔係貪佢下下盡,但波段之間距離短啲,個玩車既感覺大啲,唔知有無人明我講乜

大cc對我既要求黎講剩係滿足到虛榮心,同埋雙騎輕鬆啲。

預多2萬整車

通常壞啲咩?

正常消耗品
你仲要預佢啲野比人扭殘

咁就唔緊要 最驚要大修

揸唔掂?

可以下下盡?

又唔係貪佢下下盡,但波段之間距離短啲,個玩車既感覺大啲,唔知有無人明我講乜

大cc對我既要求黎講剩係滿足到虛榮心,同埋雙騎輕鬆啲。

想啲扭力要高轉先到?
樓主唔諗下cb400
40K可以執部tec 3 / Revo
改件又多架車又冇咩野壞
四缸車又有靚聲J下
樓主唔諗下cb400
40K可以執部tec 3 / Revo
改件又多架車又冇咩野壞
四缸車又有靚聲J下

Cb400唔諗喇,因為之前揸過同埋養緊一部四缸fairing

同你交換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞