﹝女朋友﹞IU 定 周子瑜

195 回覆
680 Like 465 Dislike
硬係覺得周子瑜個樣好奸,鐘意唔落...
IU其實真係好普通

搵佢做褒姒 妲己都幾似

搵佢做褒姒 妲己都幾似

周子瑜個樣走性感同妖豔路線真係唔錯,但係就清純就唔係太好啦
IU個樣的確係實於"大眾臉",但係佢係大眾臉裡面既S級,所以其實佢可以做到好多定位既野,而佢本人就走清純路線,試問有邊個男人唔鐘意清純女呀 但係一切都只係演技

搵佢做褒姒 妲己都幾似

佢似年輕果陣入宮做妹仔,之後慢慢變奸爬到皇后呢個位,最後堪害埋皇上做埋女皇帝,完全carry到

道行千年狐狸精
兩個都咁撚黑人憎
子瑜.....

iu係雞係公廁
아이유
投iu嗰啲真係戇鳩
子瑜
子瑜

po錯
你地唯有揀李知恩 子瑜係我既人

搵佢做褒姒 妲己都幾似

周子瑜個樣走性感同妖豔路線真係唔錯,但係就清純就唔係太好啦
IU個樣的確係實於"大眾臉",但係佢係大眾臉裡面既S級,所以其實佢可以做到好多定位既野,而佢本人就走清純路線,試問有邊個男人唔鐘意清純女呀 但係一切都只係演技

演技你個頭
子瑜for sure
你啲相幾耐之前啊 而家五官長開靚好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞