[LIHKG第二次世界大戰]Marvel vs DC

39 回覆
101 Like 44 Dislike
頂你人名list都整埋
批鬥啦批鬥啦

係舊登比人叫聖戰份子個殺傷力仲高過佢

宜家啲大佬又潛哂,成班阿貓阿狗都諗住爭表現上位咪搞成咁

而家唔上位等幾時呀 下年得返套海馬王咋

海馬王

屌你老母笑到仆街
頂你人名list都整埋
批鬥啦批鬥啦

係舊登比人叫聖戰份子個殺傷力仲高過佢

宜家啲大佬又潛哂,成班阿貓阿狗都諗住爭表現上位咪搞成咁

而家唔上位等幾時呀 下年得返套海馬王咋

海馬王

屌你老母笑到仆街

電影版佢夠膽出騎海馬同同魚講野既話我去睇十次
marvel打擊dc狗部隊正式成立
行動代號:報仇者聯盟
成立目的: 向上年踩marvel既dc狗報復
忠旨:不得稱讚dc ,熱愛marvel,極力打擊dc狗
目標:dc狗
q1.如何分別dc狗?
a1.喜歡dc,喜歡zack,踩marvel等等
隊長:堅持就是勝利
長老:
非洲彭生
阿唯
笨大
豆腐哥(xxx)
奇異博士
rising

成員:
暫無

屌,報名! 個list應該佔左半個影視台

Dc代表 完post
以前高登marvel最強聖戰撚都未出現
啲dc狗被迫哂入青山

我地仲要未全員出動打聖戰
q1.如何分別dc狗?
長老:
非洲彭生
阿唯
笨大
豆腐哥(xxx)
奇異博士
rising

成員:
暫無

我有份笑dc9都無份
輕輕一推
q1.如何分別dc狗?
長老:
非洲彭生
阿唯
笨大
豆腐哥(xxx)
奇異博士
rising

成員:
暫無

我有份笑dc9都無份

我作為DC Flash死忠都變打擊部隊長老
q1.如何分別dc狗?
長老:
非洲彭生
阿唯
笨大
豆腐哥(xxx)
奇異博士
rising

成員:
暫無

我有份笑dc9都無份

因為你屌em
q1.如何分別dc狗?
長老:
非洲彭生
阿唯
笨大
豆腐哥(xxx)
奇異博士
rising

成員:
暫無

我有份笑dc9都無份

因為你屌em

仆街
如果搵八兩金黎做superman,你都嬲啦下化
樣鳩衰又無演技

如果無演技無所謂,求共執個靚仔d 都好過
DC9只能夠拎返Nolan Batman3部曲打下飛機
再吹奏下Zack D動作場面

5套DC 4套閪 得返WW頂撚住
我比左錢入場都想嗌回水
q1.如何分別dc狗?
長老:
非洲彭生
阿唯
笨大
豆腐哥(xxx)
奇異博士
rising

成員:
暫無

我有份笑dc9都無份

因為你屌em

仆街
如果搵八兩金黎做superman,你都嬲啦下化
樣鳩衰又無演技

如果無演技無所謂,求共執個靚仔d 都好過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞