(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線 2

1001 回覆
136 Like 191 Dislike

其實行山著到咁為咩?

好似夾得好辛苦 重要強顏歡笑

其實行山著到咁為咩?

同你個名咁上下..但佢係肥西假奶奶

其實行山著到咁為咩?

行山會出汗同喘氣
加咁多墊仲要死夾爛夾
梗係抖唔到氣啦

之前見到佢 真人同相真係差好撚柒遠
真人係幾樣衰下

普通女仔一個
嘩嘩嘩 條臭雞已經進化到亂起人底 好戇鳩 真係戇鳩當有趣 開頭比我串到再潛返水 變mon post 恥笑

仲要亂屈我係1鳩8個前度 救命
起錯人底搞到人del埋ig都仲係度撐

你啊?何小姐 笑撚死 如果你係198前度 根本唔洗係到討論仲要應該有更多野爆 所以 佢地鬼拍後尾枕 心有屎先會咁覺得 你係198前度 何小姐

我係何小姐就一下爆曬佢兩隻狗啲衰野出黎啦洗撚係度食花生咩

兩個天生一對 我睇到佢地當你係何小姐個下 先好笑所以就話佢地兩個鬼拍後尾枕

之前見到佢 真人同相真係差好撚柒遠
真人係幾樣衰下

普通女仔一個

個奶呢 奶啊
嘩嘩嘩 條臭雞已經進化到亂起人底 好戇鳩 真係戇鳩當有趣 開頭比我串到再潛返水 變mon post 恥笑

你啊?何小姐 笑撚死 如果你係198前度 根本唔洗係到討論仲要應該有更多野爆 所以 佢地鬼拍後尾枕 心有屎先會咁覺得 你係198前度 何小姐

兩個天生一對 我睇到佢地當你係何小姐個下 先好笑所以就話佢地兩個鬼拍後尾枕

重點係,何小姐真係比佢地搞到del ig 好慘
做得呢啲情侶既ex都好慘

Reported
靚女都抽水係正既
Reported

重點係,何小姐真係比佢地搞到del ig 好慘
做得呢啲情侶既ex都好慘

希望何小姐可以係到睇到我既說話!下次揀男友小心啲!帽左又比小三搞到咁 放心!佢地一齊係天生一對 你值得擁有更好既男仔

#1 堅係同一人?
我有時IG無意睇過佢D 相, 點P....咁勁

再勁我都見過
130磅張張p到自已 below 100磅

我唔敢相信, 係同一人, 點做到..

其實咁多話係我中同 po返我f.5 f.6啲班相個樣出黎咪知我p左幾多囉

#1張相係f.6 扮咩

靚抽

靚抽

靚到暈

咪撚扮蟹啦何小姐 係人都知你咩事啦 以為用個ac推po 借意扮到自己俾人搶仔 好撚可憐咁 講心計誰人及你呢 仲要見到人地開你名何小姐就嚇到ig都del撚埋 笑死我
利申 一早識條八婆ex 佢份人都好撚多小動作識扮蟹

睇嚟與當事人相關嘅人出現了

識呀何馬咁lor

爆多d野plz

成件事咪何馬喺到講到自己俾人搶仔咁 然後等大家一齊公審主角們 然後見到自己俾人開名何小姐 識佢三個嘅人都知講緊佢啦 就即刻嚇到ig都del撚埋 係邊個心計搞是非大家諗啦

好撚柒, 上埋新聞都唔知衰啲乜同點解推到兩個post

搏上位啫 樣唔靚又冇內涵嘅mk妹係靠呢啲㗎啦

搏上位啫 樣唔靚又冇內涵嘅mk妹係靠呢啲㗎啦

仲唔report隻臭雞?
其實唔洗追擊佢地都會散㗎啦 咁嘅性格邊個願啃 何況只係下欄貨色 與其沉迷ig打飛機 倒不如經營自己內涵修養好過啦 你性格真係好差 自我中心 唔改吓以後只會人見人憎 你睇吓咁多人出嚟爆料就知啦 anyway抽水嗰班ig臭閪相煎何太急呢 睇落都係差唔多貨色喺度扮清高 咪又係想get attentionx x(
臭雞fish呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞