周子瑜算唔算標準靚女樣

375 回覆
1100 Like 317 Dislike

Sana唔正咩?

咁姣梗係正啦 正到扯哂

Sana唔正咩?

咁姣梗係正啦 正到扯哂

Sana好煩
靚女真係大撚哂
靚女真係大撚哂

食色性也
岩岩禁入黎,同時食緊舊浸左湯既豆卜,一咬個下彈左d湯汁落電話,咁岩張gif去到眨眼個位
岩岩禁入黎,同時食緊舊浸左湯既豆卜,一咬個下彈左d湯汁落電話,咁岩張gif去到眨眼個位

咁搞笑

靚既
但冇乜個性
靚既
但冇乜個性

咩叫冇乜個性
靚既
但冇乜個性

咩叫冇乜個性

姐係第一眼望係靚 第二眼扣一半分 係佢身上搵唔到其他形容詞 如空殻 eg可愛、性感、活潑 而三個櫻花組就有 好襟睇

可能子瑜過十年廿年 有啲經歷 多返啲內涵會成為大美人 但兒家叫普通

Sana唔正咩?

第一張子瑜有啲似馮盈盈
連登2大女神iu同周子瑜我都唔覺好靚

兩隻泡菜雞吹到連登2大女神
咪笑死人啦

得啦 日本女性先係女人

twice 有三個架妹呀

同允兒個樣一樣好獨特美女,有種仙女面貌
有少少似男人
子瑜係靚 好容易吸引人注意 但性格太呆無咩表現同個人魅力 硬係差咁啲嘢
又唔叫得個靚字嘅但好容易比其他成員搶focus 好似momo sana咁
Btw唔知點解成日覺得sana係嗰啲勁有心機想上位但扮係天然呆嗰type女嚟

娜鏈都係
子瑜係靚 好容易吸引人注意 但性格太呆無咩表現同個人魅力 硬係差咁啲嘢
又唔叫得個靚字嘅但好容易比其他成員搶focus 好似momo sana咁
Btw唔知點解成日覺得sana係嗰啲勁有心機想上位但扮係天然呆嗰type女嚟

娜鏈都係

通常把聲嗲 易比人覺得姣
話周子瑜唔靚/挑剔佢樣貌嘅毒撚收皮啦

娜鏈都係

通常把聲嗲 易比人覺得姣

btw我想講 nayeon係我一開始覺得twice入面最正 但睇d旅遊節目 點解咁有自信唔化妝 變左冇尾娘 唔化真係j唔落
有少少似男人

同允兒個樣一樣好獨特美女,有種仙女面貌

唔知同佢對望係咩感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞